Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 24 Mart 2023 - 22:18 Yorum: 0

Manisa’dan 2 bin gıda kolisi afetzedeler için yola çıktı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin en çok etkilediği bölgeler arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesine gönderilmek üzere 2 bin koli gıda paketini...

Manisa’dan 2 bin gıda kolisi afetzedeler için yola çıktı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, depremin en çok etkilediği bölgeler arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesine gönderilmek üzere 2 bin koli gıda paketini yola çıkardı.

Geçtiğimiz günlerde Manisa Valisi Yaşar Karadeniz başkanlığında GAMER'de gerçekleştirilen ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün de katıldığı ilde ağırlanan depremzedeler ile afet bölgesindeki vatandaşlara Ramazan ayı boyunca yapılacak yardım ve destekler konusunda gerçekleştirilen toplantının ardından harekete geçildi. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışma yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa Valiliği koordinesinde 2 bin koli gıda paketi hazırlayarak, depremin en çok etkilediği bölgeler arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesine gönderilmek üzere yola çıkardı.

"Afetzede kardeşlerimizin her an yanındayız"

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan afetin yaralarını sarmak için ilk andan itibaren çalışmalar yürüttüklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Afetzede kardeşlerimizin her an yanındayız. Geçtiğimiz günlerde Sayın Valimiz Yaşar Karadeniz başkanlığında gerçekleştirdiğimiz toplantıda, Manisa'mızda ağırladığımız depremzedeler ile afet bölgesindeki vatandaşlarımıza Ramazan ayı boyunca yapılacak yardım ve destekler konusunda planlamamızı yapmıştık. 2 bin koli gıda paketinin yüklü olduğu tırımızı Hatay'ın Altınözü ilçesine gönderilmek üzere yola çıkardık. Daha önce de Yayladağı ve Altınözü ilçelerine yine 2 bin kişilik gıda paketi göndermiştik. Desteğimiz tüm imkanlarımızla devam edecek. Bir kez daha ulusumuza geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, el birliğiyle yaralarımızı saracağımızı vurguluyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber