Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Bedensel Engelli Federasyonu 2. Lig’de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı...
Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Bedensel Engelli Federasyonu 2. Lig’de mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın antrenmanını ziyaret etti.
Ziyaret, Malatya Büyükşehir Belediyesi Muhammed Ali Clay Spor Salonu’nda gerçekleşti. MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, "Malatya’mız adına değerli sporcularımız var ve MAGİNDER ailesi olarak onlara destek vermek için buradayız," dedi. Takım kaptanı Abdullah Akgün ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Furkan Salduz da ziyaret için teşekkürlerini iletti.
Karademir, 6 Şubat depremi sonrasında Malatya’nın ayağa kalkması gerektiğine ve spor faaliyetlerinin devam etmesi için çaba gösterilmesi gerektiğine değindi. "MAGİNDER ailesi olarak her alanda destek vermeye çalışıyoruz" dedi ve yaklaşan maçla ilgili olarak, "Pazar günü saat 13:00’te Şanlıurfa Göbeklitepe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basket Takımı arasında bir maç olacak. Takımımıza destek vermek için orada olacağız" ifadelerini kullandı.
MAGİNDER Başkanı ayrıca Malatya Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın forma sponsoru olduklarını müjdeledi. Karademir, "Ligdeki durum çok iyi, süper lige çıkacaklarına inanıyorum ve Malatya halkından da duyarlı bir şekilde destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Takım kaptanı Abdullah Akgün, MAGİNDER’in desteğinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden sonra böyle büyük bir destek aldık. Yalnız olmadığımızı bilmek bizi daha da güçlendiriyor" diye konuştu. Takım oyuncusu Ömer Asaf Uğur da MAGİNDER’e teşekkürlerini iletti ve sponsorluk desteğinin önemini vurguladı.
Programın sonunda MAGİNDER Başkanı Salih Karademir, takıma tatlı ikram etti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
İstanbul’da baraj doluluk oranı yüzde 66,75 olarak ölçüldü
İşgalci siyonist, BM yetkililerinin hazırladığı rapor için "Çocukların katledilmesine sessiz olacaksınız." dedi
03(Güncellendi) Malatya’da Aile Faciası: Baba Dehşet Saçtı, 1 Kızı Hayatını Kaybetti
04TikTok’un karanlık yüzü "Farlands" tartışması: Algoritmik gizli dünyası endişeleri arttırıyor
05Şeyh Naim Kasım: Lübnan'da direnişi tasfiye etme projesiyle karşı karşıyayız
06Arnavutluk'ta Kushner bağlantılı proje protestoları sürüyor
07YKS maratonu bugün başlıyor: 2,4 milyon aday sınava girecek
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük