Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:16 Bandırma’da şiddetli rüzgar ve dolu yağışı etkili oldu06:06 Bartın’da kafa kafaya çarpışan araçlar savruldu: 5 yaralı04:43 Bursa’da eğlence merkezinde silahlı kavga: 1 yaralı04:30 Baraj göletlinde kaybolan adamın cansız bedenine 17 gün sonra ulaşıldı04:02 Kadıköy’de bir apartmanın otoparkında bulunan araç alev topuna döndü03:24 Polislere destek için polis merkezine akın ettiler02:51 Vali Varol, 2 polisin şehit olduğu polis merkezinde incelemelerde bulundu02:01 Zonguldaklı iş adamları ’Best of Zonguldak Birlik Beraberlik Gecesi’nde bir...01:26 Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale ge...01:24 Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı01:00 Burdur’da kavşağa kontrolsüz giren aracın çarptığı otomobil takla attı: 2 y...00:22 Yenice’de otomobil traktöre çarptı; 2 kişi yaralı23:53 İsrail’de polisten esir yakınlarına sert müdahale23:43 Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi: MSK: 66 - Gölbaşı Belediyesi TED An...23:42 Esenler’de yol kenarında erkek cesedi bulundu23:40 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’ndaki büyük yangın kontrol altında23:30 İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu: "Cumhurbaşkanı Erdoğan tebrik için arad...23:23 Fuat Erdal’dan, play-off başarısına tebrik mesajı23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...
Türkiye 11 Aralık 2018 - 12:23 Yorum: 0

Melikgazi’de kar temizleme ekipleri 24 saat göreve hazır

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli...

Melikgazi’de kar temizleme ekipleri 24 saat göreve hazır

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ilinde kış aylarının sert ve uzun geçtiğini ancak belediye olarak ulaşımın etkin, güvenli ve seri olması için her türlü tedbirlerin alındığını söyledi.

Yaz aylarında yoğun alt yapı ve yol çalışmalarında kullanılan kepçe, greyder ve kamyon gibi makinelerin kış aylarında da aynı yoğunlukta ve etkinlikte hizmet verdiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç, "İş makineleri yaz aylarındaki yoğun çalışmayı kış aylarında da tekrarlamaktadır. Çünkü kar ile mücadele ekibinde yer alan araçlar uzun ve sert geçen kış aylarında ulaşımı her zaman açık ve seri tutmak için planlı bir şekilde çalışmaktadır" dedi.

10 tuz serpme aracı, 8 greyder, 25 kamyon

Karların temizlenmesi için 10 tuz serpme aracı, 7 kar kürümeli araç, 8 greyder, 25 kamyon, 7 kepçe ve 8 JCB kepçe den oluşan iş makinelerin hazır olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, özellikle eğitim kurumları ile sağlık merkezlerinin yollarının açık tutulması için planlama yapıldığını kaydetti.

Başkan Büyükkılıç, yolardaki buzlanmayı önlemek amacı ile 5.000 ton kar tuzu stoku yapıldığını ve 168 personelin 24 saat vardiyalı olarak çalışacağını sözlerine ekledi.

Melikgazi’de kar temizleme ekipleri 24 saat göreve hazır

Melikgazi’de kar temizleme ekipleri 24 saat göreve hazır

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber