Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2024 - 12:55 Yorum: 0

Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Öndeş: Kağıthane’de tek bir madde bağımlısı genç kalmayacak

Katıldığı bir televizyon programında vaatlerini açıklayan Memleket Partisi Kağıthane Belediye Lider Adayı Oktay Öndeş, ilçesinde “tek bir husus bağımlısı genç bırakmayacağı” vaadiyle dikkat çekti. İlçede yaklaşık beş yüz gence istihdam

Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Öndeş: Kağıthane’de tek bir madde bağımlısı genç kalmayacak

Memleket Partisi Belediye Başkan Adayı Öndeş: Kağıthane’de tek bir madde bağımlısı genç kalmayacak

Katıldığı bir televizyon programında vaatlerini açıklayan Memleket Partisi Kağıthane Belediye Lider Adayı Oktay Öndeş, ilçesinde “tek bir husus bağımlısı genç bırakmayacağı” vaadiyle dikkat çekti. İlçede yaklaşık beş yüz gence istihdam sağlayacak bir ekmek fabrikasıyla ekmeği 3 liraya vereceğini belirten Öndeş, her mahalleye bir kreş kuracaklarını söz etti.

Memleket Partisi Kağıthane Belediye Lider Adayı Oktay Öndeş ve Memleket Partisi İstanbul Vilayet Lider Vekili Hasan Söyler, Mavi Karadeniz TV’de gazeteci Aslıhan Yıldız’ın sorularını yanıtladı.

Programda Kağıthane için vaatleri sorulan Öndeş’in projeleri ortasında çalışan anneler için çocuklarını inançla bırakabilecekleri kreş, uyuşturucuyla gayret ve ilçede ekmeğin fiyatının 3 liraya indirilmesi dikkat çekti.

KAĞITHANE’NİN HER MAHALLESİNE FİYATSIZ KREŞ

Çalıştığı için çocuğunu kreşe veren bireylerin aldıkları maaşların yüzde 70’ini özel kreşlere verdiklerini belirten Öndeş, Kağıthane’nin 19 mahallesine de fiyatsız kreş yaparak bu sorunu çözeceklerini belirtti.

EKMEK 3 LİRA OLACAK

Kağıthane’ye yaklaşık 5 yüz gence istihdam sağlayacak bir ekmek fabrikası kurmayı vaadeden Öndeş, bu ekmeği ilçe halkına 3 liraya vereceklerini belirtti.

Bu yolla hem Kağıthane halkına istihdam sağlayacaklarını hem pak, hoş, ekonomik ekmek üreteceklerini söyledi.

3 liralık fiyatın ekmeğin maliyeti olduğunu söyleyen Öndeş, ilçe halkına ekmeği maliyetine vereceklerini vurguladı.

‘KAĞITHANE’DE TEK BİR BAĞIMLI KALMAYACAK’

Türkiye’de ve İstanbul’un birçok ilçesinde unsur bağımlılığının yaygınlaşmakta olduğunu belirten Öndeş, Kağıthane’de unsur bağımlılığıyla uğraş edeceklerini de vaat etti.

Kendisinin yaklaşık 5 yıldır, gençler ortasında husus bağımlılığıyla çaba ettiğini belirten Öndeş; Kağıthane’de “1 tane bile unsur bağımlısı genç kalmayacak” dedi.

“Kazansa da kaybetse de Kağıthane’ye gönül verdiğini” belirten Öndeş, Kağıthane’de husus bağımlısı gençlerle ilgili çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Ailelerden unsur bağımlısı çocuklarını dışlamamalarını isteyen Öndeş, yaklaşık yüze yakın husus bağımlısı genci hayata döndürdüğünü söyleyerek her patronun en az bir unsur bağımlılığından kurtulan genci istihdam etmesi gerektiğini söyledi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber