Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:10 Bakan Yerlikaya: "Polis merkezi amirimiz ve ekipler amirimiz tüm müdahalele...23:08 İzmir’de Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yangın: Tekstil deposu alevlere tesli...23:07 CHP Genel Başkanı Özel’den Dervişoğlu’na tebrik22:59 İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: "Bugün saat 20.15 sıralarında, Adıyaman Altı...22:58 Adıyaman’daki olayda karakol amiri ve ekipler amiri şehit oldu22:48 Pancar toplarken yılan soktu, askeri helikopterle sağlık ekiplerine teslim...22:45 Ticaret Bakanı Bolat, Almanya’da22:44 Bakan Bak’tan Galatasaray Erkek Sutopu Takımı’na tebrik22:43 CHP Genel Başkanı Özel’den İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Dervişoğlu’na te...22:42 Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa et...22:39 Galatasaray Sutopu Takımı, Avrupa’da şampiyon oldu22:38 Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto22:37 Alman polisinden terör örgütü PKK mitingine izin çıkmadı22:37 Metroda genç kız tacize uğradı: O anlar kamerada22:33 Almanya’da polisten Filistin destekçilerine sert müdahale22:33 Kütahya’daki köprülü kavşakta genişletme çalışmaları22:30 Çağdaş Atan: "Avrupa’ya gidebilmek için ipler bizim elimizde"22:30 Yıldız Holding’in hedefi değişimi sorumlu liderlikle yöneterek iş dünyasına...22:17 İsmail Kartal: "Son maça kadar iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz"22:14 Volkan Demirel: "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı"
Yerel 14 Nisan 2021 - 14:18 Yorum: 0

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Merkezefendi Belediyesi Ramazan ayının ilk gününden iftara saatler kala pide ikramında bulundu.

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Merkezefendi Belediyesi Ramazan ayının ilk gününden iftara saatler kala pide ikramında bulundu.

Merkezefendi Belediyesi, Ramazan ayının ilk gününde Sevindik Mahallesi'nde vatandaşlara iftarların sembolü olan sıcak Ramazan pidesi ikram etti. Ekipler tarafından iftara saatler kala mahallenin çeşitli noktalarında pide dağıtıldı. 13 Nisan Salı günü başlayan pide ikramı ilçenin farklı mahallelerinde Ramazan ayı boyunca devam edecek. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Merkezefendi Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçemizde dayanışmayı, birlik olmayı, paylaşmayı hemşehrilerimizle birlikte her geçen gün pekiştiriyoruz. Merkezefendi'de dayanışma ve yardımlaşma her geçen artıyor. Hemşehrilerimizle birlikte kenetlenerek bu zorlu günleri birlikte aşacağız. İlçemiz sınırları içerisinde yer alan mahallelerimizde Ramazan pidelerini Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimizin sofralarına ulaştıracağız" diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Merkezefendi Belediyesinden pide ikramı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber