Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2024 - 13:36 Yorum: 0

Merkezefendi’nin iftar sofrası Adalet Mahallesinde kuruldu

Merkezefendi Belediyesi gelenekselleşen Ramazan ayı iftar sofrasını bu kez de Adalet Mahallesi’nde kurdu. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğine Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da katıldı. İftar programında konuşma yapan B...

Merkezefendi’nin iftar sofrası Adalet Mahallesinde kuruldu

Merkezefendi Belediyesi gelenekselleşen Ramazan ayı iftar sofrasını bu kez de Adalet Mahallesi’nde kurdu. Binlerce vatandaşın katıldığı iftar yemeğine Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da katıldı. İftar programında konuşma yapan Başkan, “Sofralarımızdan birlik ve beraberlik eksik olmasın” dedi.
Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları aralıksız devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez de Adalet Mahallesi’nde kurdu. Kapalı Pazar Yeri ve yanında kurulan gönül sofralarını dolduran binler, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik konseri ve semazen gösterisi sahnelendi.

“Sofralarımızdan birlik ve beraberlik eksik olmasın”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Rahmetini, bereketini paylaştığımız bu mübarek Ramazan ayında Adalet Mahallemizde hemşerilerimizle aynı sofrada buluştuk, oruçlarımızı açtık. Allah kabul etsin. İftarımızda bize eşlik eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum, sofralarımızdan birlik ve beraberlik eksik olmasın” diye konuştu.
Merkezefendi Belediyesi 19 Mart Salı günü Karahasanlı Mahallesi Hilal Cami yanında toplu iftar programını gerçekleştirecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber