Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Kasım 2022 - 10:33 Yorum: 0

Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerine yangın eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı birimlerinde çalışan personellerine, yangın tüpü kullanımı konusunda uygulamalı eğitim verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi personellerine yangın eğitimi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, farklı birimlerinde çalışan personellerine, yangın tüpü kullanımı konusunda uygulamalı eğitim verdi.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Tarsus Koordinasyon Şube Müdürlüğü bahçesinde ve Toplu Taşıma Grup Amirliğinde, yangın tüplerinin kullanımı konusunda bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Tarsus Grup Amirliğinde görevli eğitim amiri İsmail Ceyran, muhtemel müdahalelerde yangın tüplerinin cinsi ve kullanım şekilleri hakkında detaylı bilgi verdi. Mutfaklarda ocakta oluşabilecek yağ yangını, elektrik kontağından kaynaklanabilecek alevlenmeler, sobadan çıkabilecek yangınlar ve diğer durumlarda yangın tüplerinin hangisinin nasıl ve ne şekilde kullanılacağı hakkında personelleri bilgilendiren Ceyran, yangın tüplerinin kullanımı esnasında rüzgarın muhakkak arkaya alınması gerektiğini vurguladı.

Eğitim çalışmalarında kontrollü bir şekilde yakılan alanlara yangın tüpleriyle müdahale edilerek, tüplerin kullanım şekilleri personele uygulamalı olarak gösterildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber