Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 15 Nisan 2022 - 10:33 Yorum: 0

Mersin polisinden öğrencilere trafik eğitimi

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Toroslar Yusuf Bayık İlkokulu öğrencilerine eğitim verdi.

Mersin polisinden öğrencilere trafik eğitimi

Mersin'de trafik polisleri, ilkokul öğrencilerine eğitim verdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Toroslar Yusuf Bayık İlkokulu öğrencilerine eğitim verdi. Verilen eğitimde yol ve çevre, trafikte insanların oynadığı roller, araca inme-binme kurallarını alanında uzman polisler aktardı. Özellikle araç içerisinde uyulması gereken temel kuralların aktarıldığı eğitimde emniyet kemerinin doğru kullanımı, çocuk bağlama sistemleri, okul servis aracına binerken ve inerken uyulması gereken kurallara dikkat çekildi. Karayolunda yaya olarak uyulması gereken kurallar, karşıdan karşıya güvenlik geçiş yerleri, kaldırımda yürüme kuralları, gece yolda yürürken yapılması gerekenler, trafik güvenliğinin önemi, trafikte temel davranış şekli, güvenli oyun alanları, güvenli bisiklet, kaykay ve paten kullanma, trafik ve çevre ile trafikte saygı konularında görsel ve teorik bilgilendirme yapıldı.

Eğitimin sonunda polisler, çocukların sorularını yanıtladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber