Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Nisan 2022 - 10:33 Yorum: 0

Mezitli’de yapılacak yatırımlar muhtarlarla birlikte planlandı

MERSİN (İHA) – Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, muhtarlarla bir araya geldi.

Mezitli’de yapılacak yatırımlar muhtarlarla birlikte planlandı

MERSİN (İHA) – Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda, yaz döneminde yapılacak yatırımlar, mahalle muhtarlarıyla birlikte planlandı.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediye Başkanı Tarhan, yaz döneminde mahallelerde gerçekleştirecekleri çalışmalara yönelik muhtarlarla toplantı yaptı. Birim müdürleri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, belediyenin mevcut durumu, yapılması planlanan yatırımlar ile mahalle muhtarlarının görüş ve önerileri konuşuldu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından her mahalleye yapılacak yol, kaldırım, sosyal tesis gibi her türlü proje harita üzerinde anlatıldı. Her muhtar kendi bölgelerinde bulunan ihtiyaç durumu hakkında bilgilendirmeler yaptı. İhtiyaç durumu, öncelik sırası ve zaman planlamasının yapıldığı toplantıda, muhtarların sorularına da yanıt verildi.

"Yatırımlara muhtarlarımızla birlikte karar vermek son derece önemli"

Toplantıda konuşan Başkan Tarhan, yapılacak yatırımları her yıl muhtarlarla birlikte planladıklarını belirterek, "Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kırsal kesimlerde yapılacak yatırımlara muhtarlarımızla birlikte karar vermek son derece önemli. Muhtarımız, sezonun daha başında ne kadar kaldırım, yol yapılacağını, ne kadar asfalt döküleceğini biliyor ve mahallesine giderken ona göre sağlıklı bilgi veriyor. Muhtarlarımızın aciliyet durumuna göre projelerde değişiklik yapma, yatırımlarımızı farklı noktalara yönlendirme yapıyoruz. Bu durumda herkes memnun kalıyor. Muhtarlarımız da vatandaşlara karşı mahcup olmuyor" dedi.

"Muhtarlarımızla birlikte planlıyoruz"

Muhtarlarla bir araya gelmenin önemine de vurgu yapan Tarhan, "Mahallelerinin durumunu en iyi muhtarlarımız bilir. Biz de onlardan bize gelen talepler doğrultusunda yatımlarımızı planlıyoruz. Bu durum, doğru yatırım yapmanın yanında belediye olarak planlı şekilde davranmamızın yolunu açıyor. Muhtarlarımız da bu konuda son derece hassas davranarak elimizdeki imkanların eşit dağıtılması için yardımcı oluyorlar" diye konuştu.

Toplantı sonrası Başkan Tarhan, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber