Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları çerçevesinde tarihi Kapalıçarşı'ya bir dizi ziyarette bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, seçim çalışmaları çerçevesinde tarihi Kapalıçarşı'ya bir dizi ziyarette bulundu. Büyükataman daha sonra Artvin Kafkas Federasyonu ve Mustafakemalpaşalılar Derneği'nde açıklamalarda bulundu.
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman 14 Mayıs'ta yapılacak genel seçimler çerçevesinde Bursa'da çalışmalar yürütmeye devam ediyor.
Sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başlayan Büyükataman kapalı çarşı esnafını ziyaret etti. Çarşı esnafı ile bir araya gelen Büyükataman Artvin Kafkas Federasyonu'nda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin Türk siyasetinde umut edilen istikarı yakalandığını söyleyen Büyükataman, "Çok partili sitemle yani parlamenter sistemle Türkiye'yi yönettik. Bazı dönemler darbeyle demokrasi kesintiye uğradı, darbe hükümetleri kuruldu, azınlık hükümetleri icraatlarına şahit olundu. Koalisyonlar kuruldu ve Türk siyasetinin ihtiyaç duyduğu siyasi istikrarın temini ne yazık ki hiç arzu edilen kıvamda olmadı. Dolayısıyla parlamenter sistem kendisinden umut edilen siyasi istikrarı ne yazık ki hayatımıza kazandıramadı. 15 Temmuz 2016'da bir ihanet kalkışmasıyla karşı karşıya kaldık. Türkiye Cumhuriyeti'ni bir iç savaş neticesinde bölünmeye götürebilecek uzun yıllar kurgulanmış bir ihanet kalkışmasına hep beraber şahit olduk. Ama bu necip millet kendi iradesine sahip olma konusunda ortaya koyduğu kararlılıkla kan dökerek, bedel ödeyerek bu ihanet kalkışmasına geçit vermedi. Yaşadığımız bu süreç neticesinde Türkiye'nin yeni bir yönetim reformuna olan ihtiyacı daha net bir hal aldı ve hatırlanacağı üzere Türkiye cumhuriyetin üçüncü evresi olarak nitelendirebileceğimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçti. Bu sistem ülkemizin ihtiyacı olan istikrarın sağlanmasına çok ciddi katkıları oldu" şeklinde konuştu.
Program sonrası Mustafakemalpaşalılar Derneği'ni ziyaret eden Büyükataman vatandaşlarla bir araya geldi. Program toplu fotoğraf çekimi sonrası sona erdi.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
BM: Dünya genelinde 117 milyon insan yerinden edildi
Manisa merkezli dolandırıcılık operasyonunda 21 gözaltı
03Bakan Fidan, İran Dışişleri Bakanı Arakçi ile New York'ta görüştü
04"Çok önemli bir bakan cuma günü istifa edecek" iddiasına gözaltı
05Manisa'daki okul saldırısında 7 şüpheli tutuklandı
06Malatya’da Pancar Nakliyecilerinden Rest: “Bu Fiyatla Taşımayız”
07Marmara Denizi'nde fırtına bekleniyor
Amed Sporti̇f Faali̇yetler
Galatasaray A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Arca Çorum Fk
İstanbul Başakşehi̇r Fk
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Erzurumspor Fk
Tümosan Konyaspor
Samsunspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Eyüpspor