Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 28 Eylül 2022 - 11:28 Yorum: 0

MHP’li Bulut: "Şimdi Cumhurbaşkanına sahip çıkmak zorundasınız"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, ABD Başkanı Joe Biden'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için muhalefete...

MHP’li Bulut: 'Şimdi Cumhurbaşkanına sahip çıkmak zorundasınız'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili Yücel Bulut, ABD Başkanı Joe Biden'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için muhalefete destek verdiğini ifade ederek, "Şimdi Cumhurbaşkanına sahip çıkmak zorundasınız" dedi.

Tokat'ta temaslarını sürdüren MHP Tokat Milletvekili Yücel Bulut, Turhal ilçesinde partililerle bir araya geldi. Partililere hitap eden Bulut, emperyalist güçlerin Türkiye'yi sürekli çatışma ortamı içerisinde tutmak istediklerini belirterek,"40 yıldır Türkiye'yi çatışma içerisinde tutmaya çalışıyorlar. Hamdolsun Türk milletinin dünyada kimsede olmayan hoşgörüsü sebebiyle Türkiye kardeş kavgası içerisine girmedi" dedi.

ABD Başkanı Joe Biden'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı devirmek için muhalefete destek verdiğini ifade eden Bulut, "Bugün geldiğimiz noktayı görmememiz gerekir. Ne hikmetse dünyada bütün emperyalistler tüm kinlerini Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhur İttifakı'nın üzerinde topladılar. Hepimiz vicdan sahibi olarak üzerinde düşünmek zorundayız. Şimdi Cumhurbaşkanına sahip çıkmak zorundasınız. Bana oy vermek zorunda değilsiniz, partime oy vermek zorunda değilsiniz. Ama bu vatana şerefinizle sahip çıkmak zorundasınız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber