Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23:03 Zeytinburnu’nda trafik kazası: 1 yaralı23:01 631. Geyikkoşan Hıdırellez Şenlikleri ve Yağlı Pehlivan Güreşleri nefes kes...23:00 İbrahim Üzülmez: "Son 3 haftada karakterimizi göstererek alkışlanmak istiyo...22:50 İsrail ordusu, Gazze Şeridi’ndeki Refah kentinin doğusuna hava saldırısı ba...22:49 Samsunspor’dan gözaltına alınan taraftarları için açıklama22:48 TFF 3. Lig Play-Off: 52 Orduspor FK: 1 - Ayvalıkgücü Belediyespor: 122:47 Fenerbahçe son 2 deplasmanda 4 puan bıraktı22:33 Beton mikserinin içinde sıkışan sürücüyü itfaiye ekipleri kurtardı22:30 Tekirdağ’da yolcu minibüsü otomobille çarpıştı: 3 yaralı22:25 Avcılar’da inşaat çalışması sırasında vinç devrildi, facianın eşiğinden dön...22:22 TFF 3. Lig: Anadolu Üniversitesi: 1 - Efeler 09 Spor Futbol Kulübü: 222:21 Çin Devlet Başkanı Xi: “Gazze’de kapsamlı ve sürdürülebilir bir ateşkesin d...22:19 Çin Devlet Başkanı Xi, Paris’te Macron ve von der Leyen ile bir araya geldi22:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sudan Egemenlik Konseyi Başkanı El Burhan ile görüşt...22:17 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas Siyasi Büro Başkanı Heniye ile görüştü22:16 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan öğretmen atamaları ile ilgili açıklama22:12 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 1 - Pendikspor: 2 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:08 Trendyol Süper Lig: Konyaspor: 0 - Fenerbahçe: 0 (Maç sonucu)22:03 Avcılar’da direksiyon başında kalp krizi ölüm getirdi
Yerel 27 Aralık 2014 - 12:43 Yorum: 0

Midyat SYDV Müdürüne veda yemeği

Emekliye ayrılan Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Orhan Günel'e veda yemeği verildi

Midyat SYDV Müdürüne veda yemeği

MARDİN (AA) - Emekliye ayrılan Midyat Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Orhan Günel'e veda yemeği verildi.

Midyat'ta özel bir restoranda verilen yemeğe katılan Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, hayatta vebali en yüksek ve kendisini en çok korkutan işin vakıfta harcanan para ve vakıftaki insanlara hizmet edememe korkusu olduğunu söyledi.

Midyat’taki en zor müdürlüğün vakıf müdürlüğü olduğunu dile getiren Bingöl, şöyle konuştu:

"Bir gün Allah’ın huzuruna gittiğimizde emin olunki ne yediğimden ne içtiğimden, ne de vakıf dışındaki diğer hizmetlerden kokmuyorum. Vakfın hizmetleri noktasında Allah, bizleri kendi huzuruna fakirin fukaranın kakıyla çıkarmaz inşallah. Vakıf öyle zor bir yer. Orhan bey, bizimle yaklaşık 3 yıl çalıştı. Midyat’taki en zor müdürlüğü yaptı. Çeşitli kademelerde görev aldı. Vakıf konusunda bu kadar hassas olunca bizim de en çok kahrımızı da vakıf müdürü ile vakıf personeli çekti. Ben Orhan beyin vakur duruşundan ve sabırlı oluşundan dolayı çok memnun kaldım. Emekliliği döneminde de aynı başarılarının ve devamını dilerim."

Bingöl, yaptığı çalışmalarından dolayı Günel'e teşekkür ederek, günün anısına teşekkür belgesi verdi.

Yemeğe Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, SYDV  Müdür Vekili Alattin Bilgiç, SYDV mütevelli heyeti, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber