Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Aralık 2023 - 11:36 Yorum: 0

Mili Şair Mehmet Akif Ersoy, Malatya’da dualarla anıldı

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 87.yıl dönümünde Malatya’nın Darende ilçesinde anıldı.Darende İlçe Müftülüğü tarafından, İstiklal Marşı’nın milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un ebediyete yolculuğunun 87’inci yıldönümü ned...

Mili Şair Mehmet Akif Ersoy, Malatya’da dualarla anıldı

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, vefatının 87.yıl dönümünde Malatya’nın Darende ilçesinde anıldı.
Darende İlçe Müftülüğü tarafından, İstiklal Marşı’nın milli şairi Mehmet Akif Ersoy’un ebediyete yolculuğunun 87’inci yıldönümü nedeniyle Zaimoğlu Çarşı Camii’nde anma programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim, ilahiler, mevlid-i şerif ve dualar okundu. Darende Müftülüğü Tasavvuf Musik-i korosu Milli şair Ersoy’un sevdiği ilahileri, yazdığı şiirleri kaside şeklinde seslendirildi. İlçe Müftülüğü Vaiz’i İbrahim Aksoy ise milli mücadele döneminde büyük rol alan Milli Şair hakkında bilgiler verdi. Cemaatin büyük bir ilgi gösterdiği program, yapılan dua ile sona erdi.
Milli Şair konferans ile öğrencilere anlatıldı
Öte yandan Mehmet Akif Ersoy’u Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Darende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından da bir konferans düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Şeref Gülyer, Belediye Başkanı İsa Özkan, kurum amirleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda, öğrenciler tarafından şiir, oratoryo ve tiyatro gösterileri sergilendi. Yarışmalar sonucu dereceye giren öğrencilere ise hediyeler verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber