Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 14 Mart 2024 - 09:43 Yorum: 0

Milletvekili mezun olduğu lisede kariyer günlerine katıldı

"Kariyer Günleri" Söyleşileri kapsamında Ardahan Milletvekili Kaan Koç Ardahan Fen lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.Ardahan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantu, Ardahan Fen lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" Söyleşisine...

Milletvekili mezun olduğu lisede kariyer günlerine katıldı

"Kariyer Günleri" Söyleşileri kapsamında Ardahan Milletvekili Kaan Koç Ardahan Fen lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.
Ardahan Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantu, Ardahan Fen lisesi tarafından düzenlenen "Kariyer Günleri" Söyleşisine katıldı. Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un konuk olduğu söyleşide öğrenciler siyaset alanında bilgi sahibi oldu. Söyleşinin son bölümünde Koç, öğrencilerin sorularını cevapladı.
Milletvekili Koç, Ardahan Fen Lisesinin ilk mezunlarından olduğunu söyleyerek bu okuldan mezunu olduğu için her zaman mutluluk duyduğunu ve her yerde Ardahan Fen Lisesi mezunu olduğunu büyük bir gururla söylediğini belirtti.
Koç, ’’İlk, Orta ve Lise tahsilimi Ardahan da tamamladım. Ardından İnşaat Mühendisliği bölümünü kazanarak, Üniversite tahsilimi tamamlayıp Ardahan’da Mühendislik Ofisi açarak İnşaat Mühendisi olarak çalışmaya başladım. İnşaat Mühendisliği bölümü kendi tercihimdi. Halen bu alanda Yüksek Lisans eğitimine devam ediyorum. Kişinin mesleki alanda kendisini iyi yetiştirmesi çok önemli’’ dedi.
Üniversitede Mühendislik alanında eğitim almak isteyenlerin hangi derslerle karşılaşacaklarını nasıl bir eğitim alacaklarını ve alanlarında nasıl başarıyı yakalayacakları ile ilgili öğrencilere rehberlik edici deneyimlerini paylaşan Koç, daha sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.
Okul Müdürü Aşkın Hüseyinoğlu da program sonunda kısa bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında; Ardahan Milletvekili Kaan Koç’un mesleki alan kariyerindeki başarısının öğrencilere örnek teşkil ettiğini, Fen Lisesi’nden mezun olan bir öğrencinin Milletvekilli olarak aramızla olması, öğrencilerimize zaman ayırması ve tecrübelerini paylaşması çok önemliydi. Hüseyinoğlu, Ardahan Fen Lisesi ailesi olarak kendisine çok teşekkür ediyorum dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber