Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
18:25 Kuyumcu soygunuyla ilgili 3 kişi gözaltına alındı18:25 Başkan Kurnaz: “Kapımız da gönlümüz de milletimize hep açık olacak”18:24 Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem18:21 AFAD, “ Tokat’ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11’de 5,6 büyüklüğünde bir dep...18:19 Eskrimci Doruk Erolçevik: “Şampiyon olmak çok değişik bir duygu”18:13 Geleceğin teknoloji liderleri TEKNO-SEL’de ödüllerini aldı18:12 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tanzanya Cumhurbaşkanı Hassan’ı resmi törenle karşıl...18:07 İran: "İsrail, tehditlerine devam ederse nükleer programda değişikliğe gide...18:07 Vali Aslan “Milletimizin iradesi ile yetki aldınız”18:07 Vali Taşolar: “Çankırı’da hiç bir sokak kabadayısının gezmesine müsaade etm...18:05 Yayanın tırın altında kaldığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı18:00 Keşan’da trafik denetimlerinde 144 bin 31 TL idari para cezası kesildi17:59 Heimlich manevrası yaparak öğrenciyi kurtaran öğretmen: "İkimiz de rahat ne...17:57 Konya’da iki araç çarpıştı: 1 yaralı17:56 Direksiyon hakimiyetini kaybedip direğe çarptı: 1 ölü, 2 yaralı17:56 Başkan Şerifoğulları Elazığspor’un antrenmanına çıktı17:52 Boğazına cisim kaçan öğrenci Heimlich manevrası ile kurtarıldı17:51 Van İnşaat Yapı Dekorasyon ve Emlak Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı17:51 Antalya’da banka çalışanının zimmetine 205 milyon TL geçirme olayına 8 tutu...17:50 Pamuk Geçidi şehidi 4 astsubay anıldı
Eğitim 03 Şubat 2023 - 14:23 Yorum: 0

Milli Eğitim personeline Bağımlılıkla Mücadele eğitimi verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ortak çalışmasıyla bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlılık kazandırmak amacıyla Karaman Valiliği...

Milli Eğitim personeline Bağımlılıkla Mücadele eğitimi verildi

Milli Eğitim Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı ortak çalışmasıyla bağımlılıkla mücadele konusunda duyarlılık kazandırmak amacıyla Karaman Valiliği koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü hizmet binasında görev yapan personele "Bağımlılıkla Mücadele" eğitimi verildi.

Karaman Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen eğitim programı; milli eğitim müdürlüğü, emniyet müdürlüğü, jandarma komutanlığı ve Yeşilay Derneğinin iş birliği ile gerçekleştirildi. Programa, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, İl Emniyet KOM Şube Müdürü Şükrü Çoşkun, Yeşilay Derneği Karaman Şube Başkanı İhsan Duru, il milli eğitim müdürlüğü yöneticileri ve müdürlük çalışanları katıldı.

Program, Yeşilay Derneği Karaman Şube Başkanı İhsan Duru'nun Yeşilay'ın çalışmalarıyla ilgili kısa bir bilgilendirme konuşması ile başladı. Ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan'ın önleme çalışmalarının önemine değindiği selamlama konuşmasıyla devam etti. Daha sonra Psikolog Merve Bekar, Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) ile ilgili çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bağımlılık türleri ile mücadele konusunda neler yapıldığını anlatan Merve Bekar, tedavi basamakları ve ihtiyaçlar istikametinde verilen eğitimlere yönelik sunum yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde Yeşilay'ın Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı konusunda yapılan çalışmalara yönelik sunum gerçekleştiren Karaman Rehberlik ve Araştırma Merkezi Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri Bölüm Başkanı Ramazan Çakıcı, okullarda yapılan her yaş grubuna yönelik önleyici çalışmaları anlattı. Program Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığının bağımlılık oluşturan maddelere yönelik bilgilendirme sunumlarının ardından son buldu.

Bağımlılıkla mücadele konusunda ilki gerçekleştirilen seminerler öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik eğitimlerle 2. dönemin başlamasıyla birlikte devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber