Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 27 Mart 2023 - 17:58 Yorum: 0

Milliler, Hırvatistan maçının hazırlıklarını tamamladı

A Milli Futbol Takımı, yarın Bursa'da oynanacak olan Hırvatistan maçı öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

Milliler, Hırvatistan maçının hazırlıklarını tamamladı

A Milli Futbol Takımı, yarın Bursa'da oynanacak olan Hırvatistan maçı öncesi son hazırlıklarını tamamladı.

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası D Grubu ikinci hafta mücadelesinde Türkiye, yarın Bursa'da Hırvatistan'ı konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadyumu'nda oynanacak olan maç öncesi Türkiye Stefan Kuntz yönetiminde son antrenmanını yaptı. Antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilirken, basına kapalı bölüm de ise taktik antrenmanı yapan milliler Hırvatistan maçına hazırlıklarını tamamladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Başkanvekili ve BTSO Başkanı İbrahim Burkay, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop antrenmanı birlikte izledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber