Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 05 Ekim 2022 - 10:44 Yorum: 0

Motosikletle çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı

Kaza, Bolvadin ilçe merkezi Endüstri Meslek Lisesi kavşağında meydana geldi.

Motosikletle çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı

Afyonkarahisar'da motosikletle çarpışan bisiklet sürücüsü yaralandı.

Kaza, Bolvadin ilçe merkezi Endüstri Meslek Lisesi kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.B.T., idaresindeki 03 KP 474 plakalı motosiklet kavşakta döndüğü esnada Y.K.'nın kullandığı bisikletle çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile savrularak yola düşen bisiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ekipler yaralanan bisiklet sürücüsü Y.K.'yı ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Kazanın ardından polis tarafından inceleme başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber