Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 18 Şubat 2024 - 16:36 GÜNCELLEME: 19 Şubat 2024 - 08:46 Yorum: 0

MSB’den Malatya’da cumhuriyetin 100’üncü yılına özel fotoğraf sergisi

Malatya’da cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla Türk askerinin 100 yılda icra ettiği askeri görevlerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.Cumhuriyetin kurulduğu 1923’ten günümüze kadar Türk askerini anlatan fotoğraflardan ol...

MSB’den Malatya’da cumhuriyetin 100’üncü yılına özel fotoğraf sergisi

Malatya’da cumhuriyetin kuruluşunun 100’üncü yılı dolayısıyla Türk askerinin 100 yılda icra ettiği askeri görevlerden oluşan fotoğraf sergisi açıldı.
Cumhuriyetin kurulduğu 1923’ten günümüze kadar Türk askerini anlatan fotoğraflardan oluşan serginin açılışı Vali Ersin Yazıcı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Çolak, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Erdem’in katılımı ile yapıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çeşitli dönemlerde Mehmetçikle çekilen fotoğraflarının da olduğu sergide, Türk askerinin 100 yıllık bir zaman diliminde icra ettiği görevlerden kesitler yer aldı. Milli Savunma Bakanlığınca hazırlanan sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Malatya Park AVM’deki sergi 19 Şubat’ta sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber