Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
04:03 Sarıyer’de kontrolden çıkan otomobil yan yattı: 2 yaralı01:51 Kontrolden çıkan otomobil kaldırıma vurdu, ona metreler kala tır devrildi01:47 Başkan Görgel: “Yangının büyük bölümünü kontrol altına alınmış durumda”01:43 Akademisyenin kızını sözlü taciz ettiği ileri sürülen kadına adli işlem baş...01:32 Beykoz’da iş yeri kurşunlandı: 1 yaralı00:58 “Mahzen-32” operasyonunda yakalanan 27 şüphelinin tamamı tutuklandı00:55 Yoldan çıkan otomobilin sürücüsü yaralandı00:54 1 Mayıs ve 19 Mayıs’ta İstanbul, Ankara ve İzmir’de raylı sistemlerde ulaşı...00:53 Erdek’te uyuşturucu operasyonu00:47 Ankara’da iki kurye grubu arasında kavga: 1’i ağır 4 yaralı00:44 Alkollü yakalanan sürücünün “Keşke açmasaydım şişeyi” pişmanlığı00:41 Bolu’da 18 yaşından küçük gençler arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı00:39 Uşak’ta fabrikada zehirlenme paniği: 19 işçi hastaneye başvurdu00:37 Niğde’de hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı00:31 Ankara’da yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda 5 araçlı zincirleme kaza: 8 ya...00:24 Ankara’da aşırı yağış nedeniyle kontrolden çıkan bariyere çarptı: 1 ölü, 5...00:20 1 Mayıs İşçi Bayramı ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda İstanbul, Anka...00:20 Karısını öldürüp polise teslim oldu00:15 Yıldırım düşen ağaçlık alanda yangın çıktı00:12 Ulukışla - Pozantı yolunda zincirleme kaza: 2 ölü
Yerel 17 Eylül 2019 - 10:03 Yorum: 0

Mudanya kapalı pazar yeri projesi başlıyor

Mudanya Belediyesi yeni Kapalı Pazar Yeri Projesi'nin çalışmalarına başladı.

Mudanya kapalı pazar yeri projesi başlıyor

Mudanya Belediyesi yeni Kapalı Pazar Yeri Projesi'nin çalışmalarına başladı. Ömerbey Mahallesinde 2 bin 157 metrekare alan üzerine inşa edilmesi planlanan Mudanya Kapalı Pazar Yeri, 2 kat kapalı otopark, 2 kat pazar yeri alanı ve çok amaçlı salon olarak projelendirildi.

Mudanya Belediyesi, hem ilçe trafiğini rahatlatacak hem de Mudanyalıların rahat ve hijyenik bir ortamda alışveriş yapabilmelerine olanak sağlayacak Kapalı Pazar Yeri Projesi'nin çalışmalarına başladı. Mudanya Belediyesi mühendis ve mimarları tarafından hazırlanan proje, Başkan Hayri Türkyılmaz'a sunuldu. Ömerbey Mahallesinde 2 bin 157 metrekare alan üzerine inşa edilmesi planlanan Mudanya Kapalı Pazar Yeri, 2 kat kapalı otopark, 2 kat pazar yeri alanı ve çok amaçlı salon olarak projelendirildi. Böylelikle Kapalı pazar alanı ve otopark, bölgedeki önemli bir ihtiyacı da gidermiş olacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "ortak akıl, birlikte yönetim" ilkesi gereği hayata geçirdiği "Proje Demokrasisi" geleneğinden hareketle, Kapalı Pazar Yeri çalışmalarını esnafla paylaştıklarını hatırlattı. Ömerbey Mahallesinde yeni pazar alanı olarak düşünülen bölgenin trafik ve ulaşım açısından alternatifli güzergahta olması nedeniyle, avantajlı bir konumda olduğuna vurgu yapan Başkan Türkyılmaz, "Kısa bir süre içerisinde söz verdiğimiz projemizi Mudanyalı hemşehrilerimin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı.

Mudanya kapalı pazar yeri projesi başlıyor

Mudanya kapalı pazar yeri projesi başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber