Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 07 Aralık 2022 - 17:23 Yorum: 0

Müdür Tosun: “Amacımız acil sağlık hizmetlerini daha iyi noktaya taşımaktır”

Van İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri koordinatörlüğünde 5 ilin katılımıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu Bölgesel (ASKOM)...

Müdür Tosun: “Amacımız acil sağlık hizmetlerini daha iyi noktaya taşımaktır”

Van İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri koordinatörlüğünde 5 ilin katılımıyla Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu Bölgesel (ASKOM) Toplantısı yapıldı.

Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi konferans salonunda gerçekleştirilen Bölgesel ASKOM toplantısı; Van, Hakkâri, Muş, Bitlis ve Ağrı illerinin il sağlık müdürleri ve sağlık hizmetleri başkanlarının katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Van Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun, "Bölgesel ASKOM toplantımız 5 ilin katılımı ile gerçekleşmektedir. Amacımız burada bir sistem oluşturmak ve buna bağlı olarak acil sağlık hizmetlerini daha iyi noktaya taşımaktır" dedi.

Toplantıda Van İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Harun Eyüpkoca tarafından acil sağlık hizmetleri ile ilgili değerlendirmeler yapılarak, geliştirilmesi yönünden kararlar alındı.

Toplantı sonunda söz alan katılımcılar, görüş ve önerileri dile getirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber