MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ve Başkan Yardımcıları Rıfat Tutuk, Muhammed Barış Yılmaz, Enis Aydoğan ve Hamit Ilıcak, MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısına katıldı.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)...
MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin ve Başkan Yardımcıları Rıfat Tutuk, Muhammed Barış Yılmaz, Enis Aydoğan ve Hamit Ilıcak, MÜSİAD 109. Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısına katıldı.
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 109. Genel İdare Kurulu, İstanbul’da MÜSİAD Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi. İki gün süren idare kurulunun son gününde T.C. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da katılım sağladığı programda, 80 şubeden başkanlar ve üyeler bir araya geldi.
Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, iki gün süren programın son derece verimli geçtiğini ifade etti. Akçin, “Üyelerimizden aldığımız geri bildirimleri ve talepleri Genel Başkanımıza ve ekibine ilettik. Ayrıca, sektör kurulu toplantılarında iş dünyasının karşılaştığı zorluklar ve çözümler hakkında bilgi verdik” şeklinde konuştu.
Akçin, Malatya Şubesi olarak, 6 Şubat 2023 Asrın Felaketinin ardından şehrin yeniden yapılanması, ekonomik gelişimin desteklenmesi ve yatırım fırsatlarının artırılması için kesintisiz bir çaba içinde olacaklarını vurguladı.
Genel Başkan Mahmut Asmalı, "109. Genel İdare Kurulumuzu, T.C. İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya 80’den fazla Şubemizin Başkanları ve Temsilcilerinin katılımlarıyla tamamladık. Gün boyunca Şube Başkanlarımız, Temsilcilerimiz ve üyelerimizle yaptığımız istişareler ile Bakanımız Ali Yerlikaya’nın sunumlarıyla gerçekleştirdiğimiz Genel İdare Kurulumuz; ekonomi, göç ve MÜSİAD faaliyetleri gibi birçok konuya ev sahipliği yaptı. Genel İdare Kurulumuza katılımları için başta Bakanımız Ali Yerlikaya’ya, Şube Başkanlarımıza ve Üyelerimize; programın düzenlenmesinde emeği geçen Yurt İçi Teşkilatlanma Komisyonumuza ve profesyonel ekibimize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Macaristan Başbakanı Orban: "Ukrayna’nın Dostluk petrol boru hattını kapatmasını sessizce izlemeyeceğiz"
İstanbul Valiliği’nden ‘Kuduz vakalarında artış’ açıklaması
03"Casperlar" suç örgütüne bilgi sızdıran 17 şüpheli hakkında tutuklama talebi
04Dörtyol’da hapis cezaları bulunan 3 kişi tutuklandı
05Gazipaşa’da kamyonet refüje çıktı: 2 yaralı
06Hatay’da kuvvetli yağış etkisini hissettiriyor
07Otoyoldaki feci kazada tır sürücüsü yaşananları anlattı: "Gelen vurdu, giden vurdu"
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Tümosan Konyaspor
Hesap.com Antalyaspor
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük