Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 31 Mart 2023 - 16:33 Yorum: 0

Nallıhan Belediyesi’nden günlük 2 bin aileye sıcak yemek

Nallıhan Belediyesi, Ramazan ayı süresince yaşlı ve ihtiyaç sahibi toplam 2 bin aileye sıcak yemek dağıtıyor.

Nallıhan Belediyesi’nden günlük 2 bin aileye sıcak yemek

Nallıhan Belediyesi, Ramazan ayı süresince yaşlı ve ihtiyaç sahibi toplam 2 bin aileye sıcak yemek dağıtıyor.

Nallıhan Belediyesi ekipleri, Nallıhan Kaymakamlığı iş birliğinde faaliyete geçen aşevinde hazırlanan iftar yemeklerini yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine ulaştırıyor. Nallıhan Belediye Başkan İsmail Öntaş, belediye ekiplerinin kentte ihtiyaç sahiplerine ve yaşlı vatandaşlara destek olduğunu söyleyerek "Ramazan ayı bereket ayıdır, paylaşma ayıdır. Ramazan paylaşmaktan gelir. Bizler de belediye ekiplerimizle her Ramazan olduğu gibi zilleri bereket için çalıyor, günlük 2 bin iftar yemeğini ihtiyaç sahibi, yaşlı ve depremzede vatandaşımız için aşevimizde hazırlayarak sıcak gülümsemelerine ortak oluyoruz" dedi.

Her gün bir mahalleye iftara gittiklerini ve gidemedikleri mahallelere de iftar yemeği yolladıklarını ifade eden Öntaş, "Nallıhan Belediyemiz olarak ulaştırdığımız 2 bin yemeğin yanında birlik ve beraberlik duygularına da dikkat çekmek için her akşam iftarımızı bir mahallemizde açarak, mahalle halkımızla bir araya geliyoruz. Gidemediğimiz mahallelerimize de iftar yemeklerini ulaştırarak vatandaşlarımıza selamlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber