Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 07 Aralık 2022 - 15:13 Yorum: 0

Namaz Dirilişe Çağrı konulu konferans düzenlendi

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Namaz Dirilişe Çağrı adlı konferansı düzenlendi.

Namaz Dirilişe Çağrı konulu konferans düzenlendi

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Namaz Dirilişe Çağrı adlı konferansı düzenlendi.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine yönelik düzenlenen konferans büyük ilgi gördü. Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü eser yazar buluşması programı çervesinde İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Kahta Kültür Merkezi konferans salonunda 4 oturum şeklinde yaklaşık 2 bin 300 öğrenciyle buluştu.

İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut, Namaz Dirilişe Çağrı adlı konferansta namaz kılmanın önemine değindiği kitabı hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ve programın hazırlanması ve düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve okul idarecilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Program, İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut'un eserlerini imzalamasıyla sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber