Aydın'ın Nazilli ilçesine ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmak için halk belediye meydanına akın ediyor.
Aydın'ın Nazilli ilçesine ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmak için halk belediye meydanına akın ediyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın ziyaretleri kapsamından il merkezinin ardından Nazilli'de düzenlenecek olan miting ve ziyaret hazırlıkları sürüyor. Nazilli ve çevre halkının büyük bir heyecanla beklediği Cumhur Başkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı Belediye Meydanı'na akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Meydana giden birçok noktada polis ekipleri yoğun güvenlik tedbirleri altında vatandaşları meydana alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yakından görmek isteyenler ise büyük heyecan yaşıyor.
Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte AK Parti il ve ilçe başkanlıkları öncülüğünde milletvekillerinin yoğun bir tempoyla hazırlandığı ziyaret ve miting için günler öncesinden çalışmalar tamamlandı.
Güvenlik kontrolünden geçmelerinin ardından Belediye Meydanına gitmeye hazırlanan vatandaşlar yaptıkları konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve yakından görme şansı yakalayacakları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.
Mitinge gelerek Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlardan Abdullah Karaca: "Televizyonlarda hep görüyoruz ama gerçekte yakından görmek için geldim. Sanırım yakından göremeyeceğim. Çünkü çok kalabalık. Miting alanından biraz uzakta kaldım. Sesini duymak bile bize yeter" dedi.
Nazilli'ye bağlı kırsal Çobanlar Mahallesinden geldiğini ifade eden Mustafa Atalay: "Cumhurbaşkanımızı Nazilli'de görmekten dolayı çok mutluyuz. Onu daha yakından gerebilmek için mitinge geldim. Allah razı olsun.
ifadelerini kullanırken, Seval Kökçü isimli vatandaş da "Cumhurbaşkanımız için geldim. Heyecanlıyım. Görmeyi çok istiyorum" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar sonucu Silopi ilçesinde uyuşturucu madde ele geçirildi. Emniyet ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda S.K.M. isimli şüphelinin valizinde bulunan 19 parça kıy
Barlık, ehliyet eğitim süresinde ve maliyetlerde yaşanacak değişikliklere de dikkat çekti. Yaz tatiliyle birlikte şehirler arası yolculukların arttığını belirten Barlık, sürücülerin sıcak hava, yorgunluk ve dikkatsizlik nedeniyle ciddi risklerle karşı kar
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2025 yılına ilişkin Güvenlik Birimine Gelen veya Getirilen Çocuk İstatistikleri'ni açıkladı. Verilere göre, 2025 yılında güvenlik birimlerine gelen veya getirilen çocukların karıştığı olay sayısı, bir önceki yıla göre yüz
ABD'de aralarında California, New York ve Washington'ın da bulunduğu 25 eyalet, Trump yönetiminin son gümrük vergisi kararlarını mahkemeye taşıdı. Eyalet başsavcıları tarafından ABD Uluslararası Ticaret Mahkemesi'nde açılan davada, yönetimin 1974 tarihli
Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 09.30 itibarıyla kapanışa göre yüzde 1,29 artarak 84,85 dolar oldu. Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün eylül vadeli varil fiyatı da 80,83 dolar olarak belirlendi. Petrol fiyatlarındaki yükselişte,
Mersin Valisi Atilla Toros başkanlığında gerçekleştirilen Güvenlik ve Asayiş Değerlendirme Toplantısı'nda il genelinde yürütülen güvenlik çalışmaları, alınan tedbirler ile suç ve suçlulara yönelik operasyonlar değerlendirildi. Valilikten yapılan açıklamay
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, meteorolojik veriler doğrultusunda kıyı bölgelerinde orman yangını riskinin kritik seviyeye ulaştığını belirterek vatandaşları dikkatli olmaya çağırdı. Yumaklı, bugün ve yarın başta Çanakkale, Balıkesir, Bursa, İzmir
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde hava sıcaklıklarının önemli bir değişiklik göstermeyeceğini, sıcaklıkların genel olarak mevsim normalleri civarında, güney ve doğu kesimlerde ise yer yer mevsim normallerinin üzerinde seyredeceğini bildirdi. Son
İstanbul Valiliğinden dolandırıcılık uyarısı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük