Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Şubat 2023 - 16:53 Yorum: 0

Nazilli, büyük mitinge hazır

Aydın'ın Nazilli ilçesine ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmak için halk belediye meydanına akın ediyor.

Nazilli, büyük mitinge hazır

Aydın'ın Nazilli ilçesine ziyarette bulunacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la buluşmak için halk belediye meydanına akın ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın ziyaretleri kapsamından il merkezinin ardından Nazilli'de düzenlenecek olan miting ve ziyaret hazırlıkları sürüyor. Nazilli ve çevre halkının büyük bir heyecanla beklediği Cumhur Başkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı Belediye Meydanı'na akın eden vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. Meydana giden birçok noktada polis ekipleri yoğun güvenlik tedbirleri altında vatandaşları meydana alırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yakından görmek isteyenler ise büyük heyecan yaşıyor.

Geçtiğimiz aylarda İYİ Parti'den AK Parti'ye geçen Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte AK Parti il ve ilçe başkanlıkları öncülüğünde milletvekillerinin yoğun bir tempoyla hazırlandığı ziyaret ve miting için günler öncesinden çalışmalar tamamlandı.

Güvenlik kontrolünden geçmelerinin ardından Belediye Meydanına gitmeye hazırlanan vatandaşlar yaptıkları konuşmalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı çok sevdiklerini ve yakından görme şansı yakalayacakları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Mitinge gelerek Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlardan Abdullah Karaca: "Televizyonlarda hep görüyoruz ama gerçekte yakından görmek için geldim. Sanırım yakından göremeyeceğim. Çünkü çok kalabalık. Miting alanından biraz uzakta kaldım. Sesini duymak bile bize yeter" dedi.

Nazilli'ye bağlı kırsal Çobanlar Mahallesinden geldiğini ifade eden Mustafa Atalay: "Cumhurbaşkanımızı Nazilli'de görmekten dolayı çok mutluyuz. Onu daha yakından gerebilmek için mitinge geldim. Allah razı olsun.

ifadelerini kullanırken, Seval Kökçü isimli vatandaş da "Cumhurbaşkanımız için geldim. Heyecanlıyım. Görmeyi çok istiyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber