Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 30 Mart 2024 - 00:50 Yorum: 0

Nevşehir’de bir imam, muhtar adaylarını tekbirlerle kucaklaştırdı

Nevşehir’de görev yapan bir imam, Cuma namazı öncesinde, köy muhtar adaylarını cemaat önünde tekbirlerle tokalaştırarak örnek bir davranış sergiledi.Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyü Cami İmamı Ali Enes Atalay, Topaç Köyü Muhtar ad...

Nevşehir’de bir imam, muhtar adaylarını tekbirlerle kucaklaştırdı

Nevşehir’de görev yapan bir imam, Cuma namazı öncesinde, köy muhtar adaylarını cemaat önünde tekbirlerle tokalaştırarak örnek bir davranış sergiledi.

Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyü Cami İmamı Ali Enes Atalay, Topaç Köyü Muhtar adayları Ahmet Mıhçı, Mehmet Şahin ve Ümit Aydoğdu’yu Cuma namazı öncesinde mihraba davet ederek tekbirler eşliğinde kucaklaşmalarını sağladı.
İmam Ali Enes Atalay Cuma namazı öncesinde yaptığı vaazında, "Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde geçmişte yaşadığımız olumsuzluklara, kavga, dövüş, zan, iftira, fitne ve fesat gibi olaylara meydan vermemek adına, tüm köy cemaatinin huzurunda, mevcut muhtar ve muhtar adaylarını birlik ve beraberliğe davet ediyorum" dedi.
İmam Atalay, Ramazan ayının manevi haz ve iklimine ters düşmemek, önümüzdeki Bayrama daha huzurlu girebilmek için muhtar adaylarını Cuma namazı öncesinde mihraba davet etti. Cami içerisinde, cemaatin karşısına salavatlar eşliğinde birbirlerine sarılan Muhtar adayları, seçim sonrasında da bu şekilde hareket edip hiçbir dövüş, kavga gibi olaylara izin vermeyeceklerine dair söz verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber