Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Mart 2024 - 11:23 Yorum: 0

Niğde’de Okul Sporları Şampiyonları kupayı kaldırdı

Niğde’de Okul Sporları Mahalli Futbol Müsabakaları tamamlandı.Çocuklara sporu sevdirmek, fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Okul Sporları Mahalli Futbol Müsabakaları 20-25 Mart tarihleri arasında Bucakçayır Sente...

Niğde’de Okul Sporları Şampiyonları kupayı kaldırdı

Niğde’de Okul Sporları Mahalli Futbol Müsabakaları tamamlandı.
Çocuklara sporu sevdirmek, fiziksel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Okul Sporları Mahalli Futbol Müsabakaları 20-25 Mart tarihleri arasında Bucakçayır Sentetik Sahada düzenlendi. Okul Sporları Küçükler Erkek-Kız Mahalli Futbol Müsabakalarında erkeklerde 11 takım ve 198 sporcu, kızlarda ise 3 takım ve 42 sporcu derece alabilmek için yarıştı.
Müsabakalarda derece alan takımlar ise şu şekilde:
Kızlar:
1. 5 Şubat Ortaokulu,
2. Kiledere İmam Hatip Ortaokulu,
3. Fahri Kirt Ortaokulu yer aldı.
Erkekler:
1. Abdulhamit Han Ortaokulu,
2. Şehit Varol Tosun Ortaokulu,
3. Mehmet Güleç Ortaokulu,
4. Kiledere İmam Hatip Ortaokulu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber