Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 25 Mayıs 2024 - 11:43 Yorum: 0

Ödüllerini aldılar ve Togg ile okullarına gittiler

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi ve milli otomobil Togg ile okullarına götürüldü.2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 500 tam pu...

Ödüllerini aldılar ve Togg ile okullarına gittiler

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde bursluluk sınavında tam puan alan öğrenciler ödüllendirildi ve milli otomobil Togg ile okullarına götürüldü.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan şampiyon öğrenciler ve çeşitli dallarda verilen ödüllerin takdimi için Tavşanlı Proje Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde ödül töreni düzenlendi.
Bursluluk Sınavı’nda "500 Tam Puan" alarak burs almaya hak kazanan 5 öğrencinin ödülleri ve Başarı Belgeleri AK Parti Kütahya Milletvekili Mehmet Demir tarafından takdim edildi.
2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Bursluluk Sınavı’nda 478 ve üzerinde puan alarak burs almaya hak kazanan öğrencilere ise ödülleri, Tavşanlı Din Eğitimini Destekleme ve Geliştirme Derneği ve aynı zamanda Ticaret Odası Başkanı, Davut Efe tarafından takdim edildi.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Etkinlikleri kapsamında ilçede düzenlenen liselerarası Futsal turnuvasında Tavşanlı birincisi olan Proje Erkek AİHL Futsal takımının ödülleri ve Başarı Belgeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Refik Küçükkağnıcı tarafından takdim edildi.
Tavşanlı Proje Erkek AİHL bünyesinde düzenlenen sınıflar arası münazara yarışması birincileri olan öğrencilerin ödülleri Ak Parti İlçe Başkanı Himmet Özer tarafından takdim edildi.
Ödül töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi ve Ressam Abdullah Taktak Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri Tarık Efe Gün, Kerem Kahraman, Muhammed Esad Şirin ve Yusuf Talha Kaya, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi odasına ait yerli ve milli araç Togg ile okullarına götürüldüler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
deneme bonusu