Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 31 Mart 2023 - 18:18 Yorum: 0

Öğrenciler trafik kurallarını eğlenerek öğrendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde jandarma ekipleri, okulda öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Öğrenciler trafik kurallarını eğlenerek öğrendi

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde jandarma ekipleri, okulda öğrencilere trafik eğitimi verdi.

Ceylanpınar ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik ekipleri, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik yaptığı çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede ekipler, kırsalda faaliyet gösteren okulları bir bir ziyaret ederek trafik eğitimleri veriyor. Ekiplerin yaptığı eğitimler çerçevesinde son duraklarından bir tanesi ise kırsal Saraççeşme Mahallesi oldu. Okul bahçesine kurulan mobil eğitim aracı ile öğrencilere teorik ve uygulamalı olarak trafik konusunda eğitim verildi. Düzenlenen eğitim programı ile minik öğrencilere trafik ışıkları, kurallar, levhalar ve yaya geçitlerinde yayalara yol verilmesiyle ilgili bilgilendirme yapıldı. Emniyet kemeri kullanımının önemi anlatıldı. Eğitime katılan öğrenciler hem eğlendiklerini hem de trafik kuralları hakkında bilgi sahibi olduklarını söyleyerek, etkinliği düzenleyen ekiplere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber