Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 07 Mart 2024 - 11:56 Yorum: 0

Okudukları İstiklal Marşı ile gönüllerde taht kurdular

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında düzenlenen ’İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında öğrencilerin performansları izleyenler tarafından büyük beğeni...

Okudukları İstiklal Marşı ile gönüllerde taht kurdular

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında düzenlenen ’İstiklal Marşı’nı en güzel okuma yarışmasında öğrencilerin performansları izleyenler tarafından büyük beğeni kazandı.
Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü kapsamında düzenlenen ’İstiklal Marşı’nın en güzel okuma yarışması düzenlendi.
Sarıgöl Belediyesi Atatürk Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen yarışmaya 15 ortaokuldan yarışmacı öğrenci katıldı. Jüri tarafından yapılan değerlendirme sonunda Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokul öğrencisi Ahmet Ekrem Sayar birinci olurken, Afşar Ortaokulundan Bahar Eymen Taş ikinci, Çavuşlar Ortaokulundan Hatice Ergin üçüncü oldu.
Yarışmada jüri üyeleri şiire hakimiyet, telaffuz edebilme, tonlama ve vurgu, sahneyi hakimiyet, ezber yeteneği, beden dili kriterlerine dikkate aldığı yarışmada dereceye giren öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak tebrik etti. Yıldırak, "12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’nün 103. yılı kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan tüm okul öğrencilerini ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.
Sarıgöl Mustafa Metin İmam-Hatip Ortaokul Müdürü Veysel Çetin ise, "Yarışmada birinci olan öğrencimi ve diğer derece alan öğrencilerimizi de tebrik ediyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber