Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2024 - 09:41 Yorum: 0

Orhan Ovacık’tan 100’üncü maç

Erzurumspor FK oyuncularından Orhan Ovacıklı, 100’üncü karşılaşmasına takım arkadaşları ve yönetim tarafından çiçeklerle çıktı.Erzurumspor’un kaptanlarından ve başarılı oyuncu Orhan Ovacıklı, Gençlerbirliği karşılaşmasında 100 ‘üncü ma...

Orhan Ovacık’tan 100’üncü maç

Erzurumspor FK oyuncularından Orhan Ovacıklı, 100’üncü karşılaşmasına takım arkadaşları ve yönetim tarafından çiçeklerle çıktı.
Erzurumspor’un kaptanlarından ve başarılı oyuncu Orhan Ovacıklı, Gençlerbirliği karşılaşmasında 100 ‘üncü maçına çıktı. Orhan Ovacıklı bu maç öncesi Erzurumspor forması altına çıktığı 99 maçta 8.784 dakika süre aldı. Tüm maçlara ilk 11’de başladı. 3 gol 12 asist yaptı. Erzurumspor formasıyla 100’üncü maçına çıkan futbolcu Orhan Ovacıklı’ya, Gençlerbirliği maçı öncesi Kulüp Başkanı Ahmet Dal ve takım arkadaşları çiçek takdim ederek, başarı dileklerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber