Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Şubat 2023 - 18:48 Yorum: 0

Ortaca’da yüzme şampiyonası heyecanı

Ortaca Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme şampiyonasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Ortaca’da yüzme şampiyonası heyecanı

Ortaca Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yüzme şampiyonasında sporcular kıyasıya mücadele etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Yüzme Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen şampiyonaya il genelinden küçükler, yıldızlar ve gençler kategorileri ile özel sporcular klasmanında yaklaşık 200 sporcu katıldı.

Ortaca Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ev sahipliğinde Ahmet Ateş Spor Kompleksi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen "Türkiye Cumhuriyetinin 100. Yılı Yüzme Şampiyonası" renkli görüntülere sahne oldu.

Şampiyonada dereceye giren sporculara ödüllerini Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Sözgen ile Şehit Mehmet Kaya Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Yurt taktim etti.

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Ortaca Belediyesi işbirliği ile ilçeye kazandırılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda genç yüzücüleri ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber