Niğde’de şehirlerarası otobüs terminalinde sigara bırakma standı açıldı.
İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanlığı çalışanları; 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle Niğde Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde açtığı standa karbonmonoksit ölçümü yaparak ve seyahat amacıyla terminalde bulunanlara broşürler dağıttı, sigaranın zararlarına anlattı. İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açılamada; 9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle toplumda sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek, tütün kullanımı ve zararları konusunda farkındalık oluşturmak, tütün ürünü kullananlara bırakmaları yönünde teşvik etmek amacıyla çalışmalar yapıldığı ifade edildi.
Sigara kullanan ve bırakmak isteyenler ise Sağlıklı Hayat Merkezleri’ndeki sigara bırakma polikliniklerine davet edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.