Doğru Yol Partisi (DYP) Denizli İl Başkanlığı’na Murat Öztürk atandı. Öztürk, göreve getirilmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, partinin hedefleri doğrultusunda çalışacağını belirtti.Yeni başkan yaptığı açıklamada, Doğru Yol Part...
Doğru Yol Partisi (DYP) Denizli İl Başkanlığı’na Murat Öztürk atandı. Öztürk, göreve getirilmesiyle ilgili bir açıklama yaparak, partinin hedefleri doğrultusunda çalışacağını belirtti.
Yeni başkan yaptığı açıklamada, Doğru Yol Partisi’nin kurucusu merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in izinden gideceklerini vurguladı. Öztürk, “Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden Sayın Genel Başkanımıza ve parti teşkilatımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Öztürk, daha yaşanabilir bir Türkiye için hep birlikte çalışacaklarını dile getirerek, görevini en iyi şekilde yerine getirmeyi amaçladığını söyledi. Partinin köklü geçmişine ve ilkelerine bağlı kalarak hareket edeceklerini belirtti.
Denizli DYP teşkilatında yeni dönemde hedeflerin daha güçlü bir Türkiye için yapılacak çalışmalar üzerine şekilleneceğini ifade eden Öztürk, teşkilatla uyum içinde ilerlemeyi planladıklarını belirtti.
Son olarak, Murat Öztürk açıklamasında, "Allah hakkımızda hayırlısını eylesin" diyerek görevdeki yeni sürecin hayırlı olmasını temenni etti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Antalya Muratpaşa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, evde bakım hizmetleri kapsamında 2025 yılında 2 bin 415 hastaya ulaştı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa’mızda herkese uzanan bir el var. Kimse yalnız değil, biz varız" dedi.Beledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann David Wadephul ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan Al Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede savaşı sonlandırmaya yönelik devam eden çalışmalar değerlendirildi.
ABD Başkanı Donald Trump, "İran’ın ABD ve müttefiklerine yönelik tehditlere son vermek için bir şansı daha var. Umarım bu şansı kullanır" dedi.
Adı açıklanmayan üst düzey İranlı bir yetkili, ABD’nin geçtiğimiz cumartesi günü İran Meclis Başkanı Muhammed Bakır Galibaf ile bir görüşme talep ettiğini öne sürdü.ABD ve İran tarafından iki ülke arasında yapıldığı açıklanan görüşmeler hakkında çelişkili
ABD Başkanı Donald Trump, "Amacımız nükleer silahların olmaması ve Orta Doğu’da barış" dedi.
İran Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, "ABD Başkanı Donald Trump’ın ABD ile İran arasında devam eden müzakerelere ilişkin açıklamalarını yalanlıyoruz. İran, savaşta hedeflerine ulaşmadan önce herhangi bir müzakereyi reddetme yönündeki tut
İran Devrim Muhafızları Ordusu’na (DMO) bağlı Hatemul Enbiya Merkez Karargahı Sözcüsü İbrahim Zülfikari, ABD Başkanı Donald Trump’ın İran’daki elektrik santrallerine yönelik tehditlerine yanıt vererek, "ABD’nin İran’daki enerji santrallerine yönelik herha
Van’da çöp kamyonu alev alev yandı
İstanbul’da kaçak silah operasyonu: 2 av tüfeği ve 122 tabanca ele geçirildi
03İstanbul Valiliği’nden Resul Emre Şahan’ın mahkemede savunmasındaki iddialara ilişkin açıklama
04İskenderun’da işledikleri suçlardan aranan 2 kişi yakalandı
05Hatay’da hapis cezası ile aranan 3 kişi yakalandı
06’Uyuşturucu’ soruşturması: Fikret Orman gözaltına alındı
07Mobilya atölyesinde yangın
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük