Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Nisan 2024 - 17:03 Yorum: 0

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları meşalesi yandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın meşalesi bugün Antik Olimpiyat Oyunlarının doğduğu yer olan Olimpia’da düzenlenen özel bir törenle yakıldı.Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından yapılan açıklamada, 33. Olimpiyat Oyunları...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları meşalesi yandı

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın meşalesi bugün Antik Olimpiyat Oyunlarının doğduğu yer olan Olimpia’da düzenlenen özel bir törenle yakıldı.
Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından yapılan açıklamada, 33. Olimpiyat Oyunları için düzenlenen geleneksel meşale yakma töreni Yunanistan’daki Olympia Antik Kenti’nde gerçekleşti. Meşalenin Yunanistan’dan Paris’e olan yolculuğunun başlangıcı olan etkinliğe, IOC Başkanı Thomas Bach ve Paris 2024 Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet’in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi katıldı.
Paris Olimpiyat Oyunları, 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber