Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 09 Nisan 2024 - 18:57 Yorum: 0

Payas’ta şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Hatay’ın Payas ilçesinde Kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi. Kaymakam Kürşat Karaca ailelerle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.Payas Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazilere yön...

Payas’ta şehit ve gazi aileleri iftar sofrasında buluştu

Hatay’ın Payas ilçesinde Kaymakamlık tarafından şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi. Kaymakam Kürşat Karaca ailelerle bir araya gelerek istek ve sorunlarını dinledi.
Payas Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gazilere yönelik iftar programı düzenledi. Kaymakam Kürşat Karaca’nın ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, şehit aileleri ve gaziler bir araya geldi. İftarın ardından Kaymakam Karaca, katılımcılarla sohbet ederek, onların istek ve sorunlarını dinledi. Şehitleri rahmetle anıp, gazilere uzun ömürler dileyen Karaca, tüm katılımcılara Ramazan Bayramı’nın huzur ve mutluluk getirmesini temenni etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber