Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde baharın müjdecisi mor salkımlı ağaçlar çiçek açtı.
Köyceğiz'de evlerin önünde, bahçe duvarlarında, balkonlardaki mor salkımlar bahar mevsimi ile birlikte çiçek açtı. Çevreye güzellik katan mor salkımlı ağaçlar vatandaşların da dikkatini çekiyor. Mor salkımlı ağaçların çiçekleri salkımlar halinde renkleriyle tablo gibi görüntüler oluşturarak görenleri hayran bırakıyor. Vatandaşlar mor salkımlı çiçeklerle fotoğraf çektirerek sosyal medyada paylaşıyor. Mor rengi ile dikkat çeken bu salkım çiçek aynı zamanda güzel kokusuyla da mest ediyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.