Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Mart 2024 - 16:18 Yorum: 0

Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü

Efeler Belediye Başkan adayı Burak Pehlivan, gençleri sevindirecek bir projesini daha açıkladı. Pehlivan, Efelerli gençlere her ay 25 GB internet hediye edeceklerinin sözünü verdi.31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında sahadaki en...

Pehlivan’dan gençlere bireysel 25 GB internet sözü

Efeler Belediye Başkan adayı Burak Pehlivan, gençleri sevindirecek bir projesini daha açıkladı. Pehlivan, Efelerli gençlere her ay 25 GB internet hediye edeceklerinin sözünü verdi.
31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında sahadaki en aktif isimlerin başında yer alan Burak Pehlivan, açıkladığı projelerle yediden yetmişe her kesimin ilgisini çekti. Son olarak gençler için bir proje daha açıklayan Pehlivan, “Gençlerimizin en çok ihtiyaç duyduğu internet için biz de elimizi taşın altına koyacağız ve onlara 25 GB ücretsiz hediye edeceğiz” dedi.
Her fırsatta gençlere verdiği önemi dile getiren Pehlivan, “Biz gençlerimizi için spor salonları, çeşitli sosyal ve kültürel etkinlikler yapacağız. Bunun yanında şehrimizin gelişmesi için onlarında fikirlerini hep önemseyeceğim. Son olarak ben onlara 25 GB bireysel internet sözü veriyorum. 1 Nisan’dan itibaren kapımız ardına kadar gençlerimize açık olacak” diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber