15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, son günlerde Leman dergisi tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V) yönelik yapılan saygısızlığı sert bir dille eleştirdi....
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, son günlerde Leman dergisi tarafından Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’ya (S.A.V) yönelik yapılan saygısızlığı sert bir dille eleştirdi.
Yapılanın çizgiyle, mizahla, sanatla aldatmaya çalışılan bir edepsizlik olduğunu belirten Gündüz, bu durumun doğrudan Müslümanların kalbine hançer saplamak olduğunu söyledi. Gündüz, "Bu hadsizliğe karşı sessiz kalmak, bu suça ortak olmaktır! Bu milletin imanını, Peygamber sevgisini, kutsalına olan bağlılığını hala anlamayan zavallılara sesleniyoruz; Peygamber Efendimiz’in adını kullanarak, onu haşa karikatürize ederek, neyi ima etmeye çalıştığınızı çok iyi biliyoruz. O sahte melek çizimleri, göğe yükselen çocuklar bahanesi, kelime oyunları. Hiçbiri samimiyet değil; sinsice oynanan bir değerler savaşıdır" dedi.
Bu saldırı kadar aşağılık olan bir diğer durumun ise, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bu rezilliğe sahip çıkması olduğunu dile getiren Gündüz, "Özel, siz kimsiniz ki Peygamberimize uzanan bu hakareti meşrulaştırmaya kalkıyorsunuz? Milletin vicdanını tahrik eden bu sözde sanatı savunmak, kendi tabanınızı tatmin etmek için kutsalımıza saygısızlığa arka çıkmak sizin ne haddinize? Sözde özgürlük adı altında, dine, inanca, peygambere hakaret serbest mi olacak? Ama bu hakarete itiraz eden milyonlarca Müslüman lince mi uğrayacak? Siz neyi savunuyorsunuz? Kimi koruyorsunuz? Hangi vicdandan, hangi inançtan, hangi ahlaktan söz ediyorsunuz? Leman Dergisi bugüne kadar sayısız kez bu milletin değerlerine hakaret etmiştir. Artık sabır taşını çatlatan son kırmızı çizgiyi de geçmiştir. Bu millet peygamberine laf ettirmez. Kimse Hz. Muhammed’in (S.A.V) adını kendi kirli siyasi hesaplarına alet edemez. Özgür Özel de, onun gibi düşünen herkes de bilmelidir ki; Peygamberimize uzanan eller, milyonların duasında kırılır. Biz bu ülkenin değerlerine sahip çıkan onurlu insanlarıyız. Sahte özgürlük çığırtkanlarına, inanç düşmanlarına, kutsallarımızı kirletenlere karşı sonuna kadar direneceğiz. Hz. Muhammed (S.A.V) bizim için sadece bir peygamber değil; bir yaşam felsefesidir, ahlaktır, onurdur. Bu ülke sahipsiz değil. Bu millet uyumuyor. Peygamberimize dil uzatanın da, susarak arka çıkanın da karşısındayız. Tüm yetkilileri ve yargı makamlarını göreve çağırıyoruz. Bu hakareti yapan da, savunan da hesap vermelidir" diye konuştu.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
ABD basını, adı açıklanmayan yetkililere değinerek Türkiye, Mısır ve Pakistan’ın 48 saat içinde İslamabad’da bir ABD-İran görüşmesi düzenlenmesi için taraflara baskı yaptığını yazdı.ABD Başkanı Donald Trump, İran ile görüşmeler yapıldığını iddia ederken İ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Birilerinin bizi çekmek istediği tuzaklara düşmüyoruz. Tedbirli, temkinli, soğukkanlı şekilde sükûneti elden bırakmadan kardeşlik ve komşuluk hukukuna riayet ederek süreci yönetiyoruz."
Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaptığı açıklamada, "Bizim her zaman her yerde söylediğimiz gibi, bütün platformlarda kullandığımız gibi K
Lübnan Dışişleri Bakanı Youssef Raggi, İran Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’nin "istenmeyen kişi" olarak ilan edildiği ve ülkeden sınır dışı edilmesi yönünde karar alındığını duyurdu.Lübnan yönetimi, İran’ın Beyrut Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’yi i
İran Cumhurbaşkanlığı, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’nin yerine Muhammed Bakır Zülkadir’in atandığını bildirdi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 8 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak, "Yaralanan 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç’a, 66. Hükümet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve kazad
Antalya Muratpaşa Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü, evde bakım hizmetleri kapsamında 2025 yılında 2 bin 415 hastaya ulaştı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Muratpaşa’mızda herkese uzanan bir el var. Kimse yalnız değil, biz varız" dedi.Beledi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya Dışişleri Bakanı Johann David Wadephul ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "ABD ile müzakere yok, sadece mesaj alışverişi var"
Uşak Valiliği firari hükümlünün ölümüyle ilgili açıklama yaptı
03İçinde altın bulunan çelik kasayı çaldı, polis evinde yakaladı
04Küçükçekmece’de havai fişek patlatan şüpheli yakalandı
05Endometriozis farkındalık ayı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sarıya büründü
06Suların yükseldiği evinde mahsur kalan felçli adamın yardımına Kızılay ekipleri yetişti
07Hatay’da uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon; 4 gözaltı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük