Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Aydın İl...
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) 27. Dönem AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı için AK Parti Aydın İl Başkanlığı'na gelerek başvuruda bulundu.
2018 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde AK Parti'den milletvekili olarak seçilen ve Aydın'ı TBMM'de 5 yıl boyunca temsil eden Rıza Posacı, 14 Mayıs'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden göreve talip oldu. Posacı, yoğun bir kalabalık ile AK Parti Aydın İl Başkanlığı'na gelerek 28. dönem milletvekilliği aday adaylığı dosyasını AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten'e teslim etti.
AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı konuşmasına "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Günü" dolayısıyla tüm şehitleri şükranla ve minnetle anarak başladı. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen 11 ilde etkili olan yıkıcı depremlerde hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyen Posacı, "Ülkemiz son dönemde "asrın felaketi" dediğimiz bir felaketten çıktı. Bu sene acımız büyük bu nedenle seçimleri sessizlik ve sakinlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Devletimiz tüm imkanları ile deprem bölgesinde. İnşallah en kısa sürede tüm yaralar sarılacak. Bunu da AK Parti yapacak" dedi.
"Kim kapımı çaldıysa yardımcı olmaya çalıştım"
Amacının sadece ve sadece "hizmet" olduğunun altını çizen Posacı, "5 yıllık icraatımızda, tüm Aydın halkını kucakladığımı düşünüyorum. Çiftçisini, esnafını, oy vereni vermeyeni, kim kapımı çaldıysa, eğer yasaya uygunsa yapılabilecek bir şey varsa, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım. Siyasette hiçbir zaman kavgadan taraf olmadım. Amacımız hizmet. "Halka hizmet, hakka hizmet" düsturuyla politikaya başladım, aynı düsturla devam ediyorum. Sizlerden aldığımız desteklerle yeniden aday adayı olarak karşınıza çıktık. Allah nasip ederse yeniden hizmete talibiz" diye konuştu.
Milletvekili Posacı'nın aday adaylığını teslim alan AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ise, Posacı'ya bugüne kadar AK Parti'ye ve Aydın'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek aday adaylığının hayırlı olması olmasını diledi.
Aday adaylığı başvurusunda Posacı'yı Aydın Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Kendirlioğlu başta olmak üzere diğer ziraat odası başkanları da yalnız bırakmadı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!
Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Malatya’da Temmuz Ayı Ticaret Denetimleri Raporlandı: Binlerce Ürün İncelendi, Yüz Binlerce Lira Cez Kesildi
Kudüs'te temmuz bilançosu: İşgalciler 3 Filistinliyi şehit etti, Mescid-i Aksa'ya rekor baskın düzenledi
03Uluslararası Filistin Konvoyu Gaziantep'te mitingle karşılandı
04Erzurum Adliyesinin arşiv katında çıkan yangın söndürüldü
05Tarihi Okul Bahçesinde Hababam Sınıfı Nostaljisi
06Hürmüz'den geçişlerin ücreti, sefer hacmine bağlı olacak
07İzmir açıklarında 73 düzensiz göçmen yakalandı
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
İkas Eyüpspor
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük