Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 11 Mayıs 2024 - 11:50 Yorum: 0

Prof. Dr. Kayhan: "Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti"

Özel Amasya Kolmed Hastanesi yetkilileri, il merkezindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Faaliyetlerinde 100 günü tamamlayan hastanenin hizmetleri ve yüzde 100 hasta memnuniyeti amacıyla planladığı faaliyetler hakkın...

Prof. Dr. Kayhan: 'Hedefimiz yüzde 100 hasta memnuniyeti'

Özel Amasya Kolmed Hastanesi yetkilileri, il merkezindeki muhtarlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi. Faaliyetlerinde 100 günü tamamlayan hastanenin hizmetleri ve yüzde 100 hasta memnuniyeti amacıyla planladığı faaliyetler hakkında bilgiler paylaşıldı.
Hastanenin markalaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğine değinirken son olarak evde bakım hizmetlerine de başladıklarını anlatan Başhekim Prof. Dr. Servet Kayhan, “Kaliteli hizmet sunma ve hastalarımız yüzde 100 memnun bir şekilde hastaneden ayrılma prensibiyle çalışmaktayız. Gelen hastalarımızın yüzde önceden 90’ı çevre illere gitmekteydi. Artık biz bu hizmetleri Amasya şehir merkezinde verebilmekteyiz” dedi.
Amasya’nın ilk ve tek özel hastanesi olan Özel Amasya Kolmed Hastanesi’nin son teknoloji cihazlarla donatılırken alanlarında başarılı bir hekim ve personel kadrosuna sahip olduğuna işaret eden Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kol da, memleketine bu hizmeti kazandırmanın gururunu yaşadığını vurguladı.
İl genelindeki muhtarlara, azalarına ve birinci derece yakınlarına hastane tarafından sağlık hizmetlerinde indirim uygulanacak. Anlaşmayı Muharrem Kol, Amasya Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Erhan Zengin ve Amasya Muhtarlar Derneği Başkanı Arslan Çelik imzaladı. Muhtarlara check-up paketi hediye edildi.
Hastanenin Genel Müdürü Sedat Ertürk ise, çeşitli sivil toplum kuruluşlarıyla yaptıkları anlaşma halkasına muhtarları da eklediklerinin belirterek kaliteli sağlık hizmeti verecek olmanın mutluluğunu yaşayacaklarını söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber