Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 09 Aralık 2022 - 12:23 Yorum: 0

Protokol sonrası Azerbaycan üniversiteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı

Azerbaycan üniversiteleri ile imzalanan protokol doğrultusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Protokol sonrası Azerbaycan üniversiteleri ile bilgilendirme toplantısı yapıldı

Azerbaycan üniversiteleri ile imzalanan protokol doğrultusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer başkanlığında Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi, Azerbaycan Teknik Üniversitesi ve Khazar Üniversitesi ile imzalanan protokol doğrultusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ve Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, Dış İlişkiler Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Dinçer Biçer ve Mühendislik Fakültesi akademik personeli katıldı.

22 Kasım tarihinde Azerbaycan Devlet Petrol ve Sanayi Üniversitesi, Azerbaycan Teknik Üniversitesi ile ZBEÜ arasında imzalanan protokol doğrultusunda TPAO ile birlikte geliştirilecek iş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda teknik ve danışmanlık desteği için Üniversite bünyesinde bilim kurulu oluşturuldu.

Toplantıda, Azerbaycan üniversiteleri ile ortak yapılacak projeler, çalıştaylar, ileri uygulamalar, yüksek lisans-doktora, ortak programlar, TPAO-OTC ile ortak projeler başlıkları değerlendirildi. Toplantı sonunda önümüzdeki hafta Azerbaycan Üniversitelerinin katılımı ile çevrimiçi ortak bir görüşme gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber