Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Siyaset 23 Şubat 2022 - 14:38 Yorum: 0

Putin “Vatan Savunucuları Günü” nedeniyle Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bıraktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kutlanan "Vatan Savunucuları Günü" nedeniyle Kremlin Sarayı bahçesindeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bıraktı.

Putin “Vatan Savunucuları Günü” nedeniyle Meçhul Asker Anıtı’na çelenk bıraktı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'da kutlanan "Vatan Savunucuları Günü" nedeniyle Kremlin Sarayı bahçesindeki Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bıraktı.

Rusya'da her yıl 23 Şubat tarihi, Sovyetler Birliği'nin kuruluşuyla birlikte Kızıl Ordu'ya sivil halktan asker kabulüne başlandığı için "Vatan Savunucuları Günü" olarak kutlanıyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkede aynı zamanda "Erkekler Günü" olarak da bilinen Vatan Savunucuları Günü'nde her yıl olduğu gibi yine Kremlin Sarayı bahçesindeki Aleksandr Parkı'nda bulunan Meçhul Asker Anıtı'na çelenk bıraktı. Rus askerleri tarafından tören düzenlenen Kremlin Sarayı'na sivil halkın girişi ise yasaklandı. Savaşlarda ölen Sovyet ve Rus askerleri anısına yaptırılan ve ateşi hiç sönmeyen anıta karanfiller bırakan Putin, saygı duruşunda bulunduktan sonra parktan ayrıldı. Törene aynı zamanda Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu da katılırken, Rusya'nın her kentinde ve Sovyetler Birliği'nden ayrılan birçok ülkede eş zamanlı olarak Vatan Savunucuları Günü töreni düzenlendi.

Rusya Savunma Bakanlığı ise, sosyal medya hesabından tüm gün boyunca Rus ordusu tarafından bu güne kadar gerçekleştirilen balistik füze denemeleri, savaş uçakları ve Rus donanmasının tatbikatlarına dair görüntüler paylaştı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber