Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptığı açıklamada, "Barışçıl bir çözüme bağlı kalmaya devam ediyoruz. İstanbul’da yakın zamanda varılan anlaşmalara bağlı olduğumuzu vurgulamak isterim. Esir takası tamamlanır tamamlanmaz, Rusya tarafın...
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptığı açıklamada, "Barışçıl bir çözüme bağlı kalmaya devam ediyoruz. İstanbul’da yakın zamanda varılan anlaşmalara bağlı olduğumuzu vurgulamak isterim. Esir takası tamamlanır tamamlanmaz, Rusya tarafından son hazırlıkları yapılan bu tür bir belgeyi Ukrayna tarafına sunmaya hazır olacağız" dedi.
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ukrayna ile bugün yapılan esir takasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lavrov, Moskova ile Kiev arasındaki 3 yılı aşkın süredir devam eden savaşa "barışçıl bir çözüm" bulma konusunda kararlı olduklarını belirtti. Lavrov açıklamasında, "Barışçıl bir çözüme bağlı kalmaya devam ediyoruz. Her zaman görüşmelere açığız ve İstanbul’da yakın zamanda varılan anlaşmalara bağlı olduğumuzu vurgulamak isterim. Esir takası tamamlanır tamamlanmaz, Rusya tarafından son hazırlıkları yapılan bu tür bir belgeyi Ukrayna tarafına sunmaya hazır olacağız" dedi.
Ukrayna’nın son 3 gün içinde Rus hedeflerine yaklaşık 800 insansız hava aracı (İHA) gönderdiğini, bunun da son günlerde Kiev’i ziyaret eden Avrupa Birliği (AB) ülkelerinin Ukrayna’ya verdiği desteğin "doğrudan bir sonucu" olduğunu söyleyen Lavrov, "Bu ülkelerin, bu suçlardaki sorumluluk payları nedeniyle hesap vereceğinden eminiz" diye konuştu.
Bu tür eylemlerin barış görüşmelerini baltaladığını vurgulayan Lavrov, "Bu, İstanbul’da Rusya ve ABD başkanları arasında varılan anlaşmaların ardından kaydedilen ilerlemeyi engelleme girişimidir. Her türlü provokasyona rağmen bu çalışmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Danimarka’da Başbakan Mette Frederiksen liderliğindeki Sosyal Demokratlar Partisi, dün yapılan seçimden birinci çıktı, ancak parlamentoda çoğunluğu sağlayamadı. Hiçbir partinin tek başına iktidar için gerekli sandalyeye ulaşamaması sonucunda gözler koalis
Denizli Yeşilköy Ortaokulu 1980-1986 dönemi mezunları yıllar sonra hatıra ormanı oluşturmak için bir araya gelirken, fidan dikimi sırasında ayakkabısının kirlenmemesine özen gösteren CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan galoş giydi.1980-1986 yılları
ABD basını, adı açıklanmayan yetkililere değinerek Türkiye, Mısır ve Pakistan’ın 48 saat içinde İslamabad’da bir ABD-İran görüşmesi düzenlenmesi için taraflara baskı yaptığını yazdı.ABD Başkanı Donald Trump, İran ile görüşmeler yapıldığını iddia ederken İ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Birilerinin bizi çekmek istediği tuzaklara düşmüyoruz. Tedbirli, temkinli, soğukkanlı şekilde sükûneti elden bırakmadan kardeşlik ve komşuluk hukukuna riayet ederek süreci yönetiyoruz."
Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere geldiği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) yaptığı açıklamada, "Bizim her zaman her yerde söylediğimiz gibi, bütün platformlarda kullandığımız gibi K
Lübnan Dışişleri Bakanı Youssef Raggi, İran Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’nin "istenmeyen kişi" olarak ilan edildiği ve ülkeden sınır dışı edilmesi yönünde karar alındığını duyurdu.Lübnan yönetimi, İran’ın Beyrut Büyükelçisi Muhammad Rıza Şeybani’yi i
İran Cumhurbaşkanlığı, İsrail saldırılarında hayatını kaybeden Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Genel Sekreteri Ali Laricani’nin yerine Muhammed Bakır Zülkadir’in atandığını bildirdi.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, 8 kişinin yaralandığı kazayla ilgili olarak, "Yaralanan 59. Hükümet Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Atilla Koç’a, 66. Hükümet Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Zehra Zümrüt Selçuk’a ve kazad
İran Dışişleri Bakanı Arakçi: "ABD ile müzakere yok, sadece mesaj alışverişi var"
Uşak Valiliği firari hükümlünün ölümüyle ilgili açıklama yaptı
03İçinde altın bulunan çelik kasayı çaldı, polis evinde yakaladı
04Küçükçekmece’de havai fişek patlatan şüpheli yakalandı
05Endometriozis farkındalık ayı nedeniyle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü sarıya büründü
06Hatay’da uyuşturucu satıcıların yönelik operasyon; 4 gözaltı
07Suların yükseldiği evinde mahsur kalan felçli adamın yardımına Kızılay ekipleri yetişti
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Göztepe A.ş.
Samsunspor A.ş.
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Kasimpaşa A.ş.
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük