Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 27 Kasım 2022 - 13:48 Yorum: 0

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: "AB ülkelerinde diplomatik varlığımız asgariye indirildi"

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "dost olmayan" statüdeki ülkeler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde...

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Zaharova: 'AB ülkelerinde diplomatik varlığımız asgariye indirildi'

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, "dost olmayan" statüdeki ülkeler ile ilgili yaptığı açıklamada, "Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde diplomatik varlığımız asgariye indirildi. Belirli ülkelerde bir veya iki diplomatımız mevcut" dedi.

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, özellikle Batılı ülkelerden kendilerine uygulanan yaptırımların ardından Rusya'nın aldığı önemli tedbirlerle ilgili açıklama yaptı. "Dost olmayan" statüdeki ülkelerle ilgili konuşan Zaharova, "Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde diplomatik varlığımız asgariye indirildi. Belirli ülkelerde bir veya iki diplomatımız mevcut. Rusya, bu ülkelerdeki diplomatik varlığını sürdürmeye devam ediyor. Çünkü oradaki Rus vatandaşları her gün çeşitli bilgileriyle, doğum belgeleriyle, pasaportlarıyla işlemler yapıyor. Bu, diplomatik varlığı sürdürmek için değil, yapılması gereken rutin bir iş. Onlar her gün orada çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber