Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde
Güncel 18 Eylül 2022 - 10:02 Yorum: 0

Sadıkoğlu’nun Eski TSO Binası ile alakalı meclis konuşması gündemde…

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun eski Başkan Hasan Hüseyin Erkoç döneminde kürsüde yaptığı “Eski oda binamız orada boş duruyor, 80-90 bin TL’ye kiraya gidecek, ama 8 aydır boş duruyor.

Sadıkoğlu’nun Eski TSO Binası ile alakalı meclis konuşması gündemde…

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun eski Başkan Hasan Hüseyin Erkoç döneminde kürsüde yaptığı “Eski oda binamız orada boş duruyor, 80-90 bin TL’ye kiraya gidecek, ama 8 aydır boş duruyor. Binayı kira verseniz, öbür tarafta dönüp minibüsten vazgeçerseniz, harcırahlardan da vazgeçebilirsiniz, buda güzel bir şey olur, ama bunu sizden istemek zor. Bu anlamda güzel mantıklı bir şey olur, üyelerimize en azından katma değer sağlarız. Üye aidatlarındaki indirim 250 bin TL gibi tutuyor. Seneye de arttırırsınız. Krizden dolayı bütün üyelerimizin sıkıntı yaşadığını biliyoruz.” konuşması seçimlere kısa bir süre kala gündeme geldi.
Görevde bulunduğu 4 yıl boyunca binayı kiraya veremeyen ve binanın iyice çürümesine göz yuman Başkan Sadıkoğlu Malatya’ya kazandırdıklarını konuşurken 4 yıl içinde Malatya’da çürümeye yüz tutan ve kaybettirdiklerine ses çıkartmıyor.
Şimdi Başkan Sadıkoğlu’na soruyoruz;

*Yönetimde değilken eleştirdiğiniz binanın boş durması olayı aradan geçen 4 yılda neden kiraya verilemedi?

*Yaklaşık 7 yıl önce yaptığınız konuşmada krizden etkilenen üyelere bu kiradan gelen para ile destek çıkarız derken Başkanlığınız döneminde aradan geçen 4 yıla rağmen ve birçok üyeniz pandemiden zarar görmüşken bu binayı neden kiraya vermediniz?

whatsapp-image-2022-09-18-at-05-36-28.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber