Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkan'ın tensipleriyle Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığı'na Murat Tokgöz atandı.
Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı İbrahim Hakan Demirkan'ın tensipleriyle Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığı'na Murat Tokgöz atandı.
Şahinbey Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı binasında düzenlenen atama törenine Ülkü Ocakları Gaziantep İl Başkanı Hakan Demirkan, İlçe Başkanları, İl yöneticileri ve teşkilat mensupları katıldı.
Yapılan atama töreninde Türk Milleti ve Ülkücü Teşkilatlar için var güçleriyle gece gündüz demeden çalışacaklarının altını çizen Şahinbey Ülkü Ocakları Başkanı Murat Tokgöz, "Dün Türklük, ülkü ve şuur bayrağının nasıl hizmetkarıysak aldığımız kutlu görevin sorumluluklarıyla aynı şuur ve aşk ile Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi. Başkan Tokgöz, "Türklük, ülkü ve şuur bayrağının hizmetkârı olmaktan daha büyük bir makam ve mevkii düşünülemez. Mekânın ve zamanın ehemmiyeti yoktur. Yeni görevimizde de aynı şuur ve aşk ile Ülkücü Hareket'in bir neferi olarak mücadelemizi sürdüreceğimi bildirmekten mutluluk duyarım. Davamızı ve bayrağımızı hakkettiği yerlere taşımak ve ulaştırmak için teşkilatlarımızın her kademesiyle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Kutlu Dergahımız Ülkü Ocakları vatanına ve ülküsüne sevdalı evlatlarının bulunduğu bir yuvadır. Bizler Şahinbey'de ki gençlerimizi bu ruh ve anlayışla ülkeye yararlı birer ülkücü olmaları için elimizden geleni yapacağız. Bize bu görevi layık gören İl Başkanımız Hakan Demirkan'a teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Ülkü Ocakları Şahinbey İlçe Başkanlığı'na atanan Murat Tokgöz'ün başarılı hizmetlere imza atacağına yürekten inandığının altını çizen Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakan Demirkan, "İlçe Başkanımız Murat Tokgöz ve Şahinbey Ülkü Ocakları'nın her zaman yanındayız" ifadelerini kullandı.
Başkan Demirkan, "Dünden, bugüne ülkücü harekete hizmet eden, taş üstüne taş koyan çizgisinde eğilmeden, bükülmeden duran bütün ülküdaşlarıma selam ve muhabbetlerimi sunuyorum.
Teşkilatımızda doğup büyüyen, Ülkücü duruşu, şahsiyet ve karakteri ile örnek bir kişilik olan ve çok daha başarılı hizmetlere imza atacağına yürekten inandığım Murat Tokgöz Başkanımızın çıktığı bu yolda kendisine muvaffakiyet ve başarı diliyorum. Bu kutsal görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. Şahsının ve Şahinbey Ülkü Ocakları'nın her zaman yanındayız. Geçmiş dönemlerde Şahinbey Ocak Başkanlığı yapmış kutlu davamızı en iyi şekilde temsil etmiş tüm ülküdaşlarıma teşekkür ediyor, muhabbetlerimi sunuyorum" diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ
Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme
Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ
İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo
İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.
ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey
Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Göztepe A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Samsunspor A.ş.
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Corendon Alanyaspor
Kocaeli̇spor
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
İkas Eyüpspor
Kasimpaşa A.ş.
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
Hesap.com Antalyaspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
Zecorner Kayseri̇spor