Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 01 Ekim 2022 - 15:13 Yorum: 0

Salihli Atlı Spor Kulübü’nden deniz kenarında safari

Türkiye Jokey Kulübü Hipodromu'nda yıllarca koştuktan sonra emekliye ayrılan atlar, Salihli Atlı Spor Kulübü üyeleri sayesinde Kuşadası Pamucak sahilinde...

Salihli Atlı Spor Kulübü’nden deniz kenarında safari

Türkiye Jokey Kulübü Hipodromu'nda yıllarca koştuktan sonra emekliye ayrılan atlar, Salihli Atlı Spor Kulübü üyeleri sayesinde Kuşadası Pamucak sahilinde emekliliğin tadını çıkarıyorlar.

Salihli'de Atlı Spor ve Binicilik konusunda insanları bilgilendirmek, unutulmuş spor dallarını yaşatmak amacıyla kurulan Atlı Spor Kulübü üyeleri, yılda 4 kez düzenledikleri deniz safarisiyle atlarını rehabilite ediyor. Kulüp üyeleri Hasan Yalabık, Memduh Afşar, Yunus Başbuğ, Mehmet Kuru, Özay Afşar, Ali Osman Tınmaz, Semih Yüksel, Gürsel Ege, Yalçın Uyanık ve Erkan Ersan tarafından Kuşadası Pamucak sahilinde düzenlenen safaride atlar, hem özgürce koşarken, hem de dizlerine kadar suya girip deniz suyu ile ayaklarını rehabilite edip, ayaklarında yara varsa sağlığına kavuşuyor.

Kulüp üyeleri adına Hasan Yalabık, "Seyrine doyum olmayan görüntülerin yaşandığı sahilde denize giren atlarımızı her sezon olduğu gibi bu sezon da atlarımızı denize soktuk. Deniz tuzlu olduğu için atlarımızın kaslarının esnemesinde, eklemlerinin güçlenmesinde ve tırnak yapısında büyük rol oynuyor. Atlarımızın özgüvenini yükseltiyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber