Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Nisan 2024 - 10:25 Yorum: 0

Şampiyon olan ampute futbolculardan Vali Pehlivan’a ziyaret

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ampute Futbol 1. Ligi’nde şampiyonluk kupasını kente getiren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ile takım antrenörü Fatma Kara ve futbolculardan oluşan heyeti makamında kabul e...

Şampiyon olan ampute futbolculardan Vali Pehlivan’a ziyaret

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Ampute Futbol 1. Ligi’nde şampiyonluk kupasını kente getiren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yanaç ile takım antrenörü Fatma Kara ve futbolculardan oluşan heyeti makamında kabul etti.
Vali Pehlivan, spor şehri olan Mersin’i temsil ederek şampiyonluk kupasını kazanan Mersin Olimpik Yetenekler Ampute futbol takımı sporcularını, yönetimini ve teknik ekibini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.
Vali Pehlivan, ayrıca Ampute Futbol 1. Ligi 2023-2024 sezonunda ’En İyi Kanat Oyuncusu’ ödülünü alan Bubakar Camara’yı da tebrik etti.
Ziyarete, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir de eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber