Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 21 Kasım 2022 - 14:13 Yorum: 0

Şanlıurfa’da öğretmenler kahvaltıda buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, madde bağımlılığıyla mücadele için sahada çalışan öğretmenlerle bir araya gelerek Öğretmenler Haftasını...

Şanlıurfa’da öğretmenler kahvaltıda buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, madde bağımlılığıyla mücadele için sahada çalışan öğretmenlerle bir araya gelerek Öğretmenler Haftasını kutladı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Öğretmenler Haftası dolayısıyla Şanlıurfa'da görev yapan ve madde bağımlılığıyla mücadele için gönüllü olarak sahada çalışan psikolojik danışmanlık ve rehberlik öğretmenleri ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen kahvaltı programına, Baydilli'nin yanı sıra İl Milli eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve İl Müftüsü Ramazan Tolan ile öğretmenler katılım gösterdi.

Programda Baydilli Öğretmenler Haftası olması vesilesiyle tüm öğretmelere karanfil hediye ederken, öğretmenlik görevlerinin yanında madde bağımlılığıyla ilgili gönüllü çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Baydilli, okumanın ve öğrenmenin bir toplumun kalkınması açısından öneminden bahsederken, okuma oranının düşük olduğu ülkemizde gençleri okumaya teşvik edecek kişilerin de yapacağı çalışmalarla öğretmenler olacağını aktardı.

İl Milli eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve İl Müftüsü Ramazan Tolan da öğretmenlere hitap ederken, öğretmenler için gerçekleştirilen program ve davetlerinden dolayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'ye teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber