Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
22:28 Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Mo...22:26 Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "Spordaki yükselişimiz devam edecek"22:25 Trabzonspor’un Nijeryalı forveti Paul Onuachu maçı tamamlayamadı22:24 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 4 (Maç sonucu)22:23 Mehmet Büyükekşi: "2024 Avrupa Şampiyonası’ndan çok ümitliyiz"22:21 Bursa’da yaşlı kadının ezildiği kazada çöp kamyonu şoförü tutuklandı22:18 Kızılay’dan 8 Mayıs Dünya Kızılay ve Kızılhaç Günü’nde anlamlı sergi22:13 Kavga ettikleri şahsı bıçaklayan 5 kişiden 3’ü tutuklandı22:12 Buse Naz Çakıroğlu: "Avrupa Şampiyonası güzel bir motivasyon oldu"22:12 Tankut Turnaoğlu: "Değişik branşlarımıza desteklerimiz devam edecek"22:11 Eda Erdem Dündar: "Bu yazı hepimiz heyecanla bekliyoruz, hedeflerimiz yükse...22:10 Batman’da 13 yaşındaki çocuğu döverek hastanelik eden zanlıya ev hapsi22:02 Daniele Santarelli: "Geçen sene yaptığımızı bu sene onaylatmamız gerekiyor"22:01 Çan’da trafik kazası: 1 yaralı21:57 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi21:56 Servet Yardımcı: "Milli takımda çok iyi bir jenerasyon yakaladık"21:55 ABD’den daha fazla silahın İsrail’e sevkiyatının durdurulabileceği sinyali21:47 Semih Kılıçsoy: "Bu sezon istediğimiz gibi geçmedi ama önümüzde kupa finali...21:42 Yusuflu Köyü Hıdırellez ve Güreş Şenliği21:40 Başsavcılık sondaj patlamasının neden olduğu kirlilikle ilgili soruşturma b...
Yerel 27 Şubat 2020 - 18:08 Yorum: 0

Şanlıurfa’da tüm ilçelere Stem merkezi kuruluyor

Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan, toplam 4 milyon TL bütçeli STEM Akademisi ve Kariyer Merkezleri Projesine, Karacadağ Kalkınma Ajansı Sosyal Destek...

Şanlıurfa’da tüm ilçelere Stem merkezi kuruluyor

Şanlıurfa Valiliği tarafından hazırlanan, toplam 4 milyon TL bütçeli STEM Akademisi ve Kariyer Merkezleri Projesine, Karacadağ Kalkınma Ajansı Sosyal Destek Programı kapsamında 3 milyon 400 bin TL destek sağlanmasına yönelik sözleşme imzalandı.

Şanlıurfa Valiliği, toplam 4 milyon TL bütçeli STEM Akademisi ve Kariyer Merkezleri Projesine, Karacadağ Kalkınma Ajansı Sosyal Destek Programı kapsamında 3 milyon 400 bin TL destek sağlanmasına yönelik sözleşme imzalandı. Sözleşme imza töreninde bir konuşma yapan Vali Erin, Şanlıurfa ve bölge açısından son derece nitelikli bir proje olan STEM Akademisi ve Kariyer Merkezlerinin, tüm öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Projeyi 2019 yılında destek için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına sunduklarını ve 2020 yılı içerisinde uygulanmaya başlanacağını kaydeden Vali Erin, "Şu anda iki ilçemizde STEM Merkezi var. Bu proje ile 11 ilçemize daha STEM Merkezi kurmuş olacağız. Ayrıca Gezici STEM Merkezi uygulamasını da bu proje kapsamında başlatmış olacağız. Gezici STEM Merkezi ile dezavantajlı bölgelere STEM konusunda deneyimli hocalarımızı gönderecek, kırsal mahallelerdeki çocuklarımızın da gelişimine katkı sunacak programları uygulamış olacağız. Proje ile çocuklarımızın özgün düşünebilme, teknoloji tasarımı yapabilme, yazılım geliştirebilme gibi konularda yetenek kazanmasına katkı sunulacak. Bu vesileyle Sanayi ve Teknoloji Bakanımıza, Genel Müdürümüze ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreterimize teşekkür ediyoruz. Projenin hazırlanmasında emeği geçen proje birimimizdeki arkadaşlarımıza ve Karacadağ Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi çalışanlarına da ayrıca teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa'da halen Haliliye ilçesinde Hamidiye Mahallesinde STEM ve Bilim Merkezi, Refahiye Mahallesinde Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) ve Karaköprü Belediyesi tarafından kurulan Karaköprü STEM ve Bilim Merkezi faaliyet gösteriyor. Şanlıurfa Valiliği toplantı salonunda düzenlenen sözleşme imza törenine, Vali Abdullah Erin, Vali Yardımcısı Şahin Aslan ile Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Hasan Maral katıldı.

Şanlıurfa’da tüm ilçelere Stem merkezi kuruluyor

Şanlıurfa’da tüm ilçelere Stem merkezi kuruluyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber